(VIDEO) Ono što je ovaj otac uradio za svoju ćerku je neverovato

Ulepšao joj kraj godine

(VIDEO) Ono što je ovaj otac uradio za svoju ćerku je neverovato

Ludi svet -
Imam dobru i lošu vest za tebe. Loša vest je da ću ti napisati dve karte

Mark Danilof iz Visonsina je dve godine gledao kako se njegova ćerka Audra bori sa retkom bolešću. Ovaj otac zna da mala iznenađenja čine velike stvari, pa je ćerki priredio jedan takav neočekivani poklon.

Audra boluje od hemofagocitne limfohistiocitoze, veliki je fan grupe "Timeflies", koja je nedavno nastupao u Njujorku. Da bi iznenadio ćerku, u pomoć mu je pritekla i lokalna policija.

"Imam dobru i lošu vest za tebe. Loša vest je da ću ti napisati dve karte. Dobra je to što ove karte sigurno ne očekuješ, jedan je karta za Njujork, avionska karta, a druga je karta za koncert benda koji se zove"Timefies". Pričao sam sa tvojim ocem, ovo je od njega", rekao je policajac Audri.

"To je moja omiljena grupa. Sledećeg dana je sa ocem otišla u Njujork, i upoznala članove benda.

"Bilo je to veliko iznenađenje, noć pre toga sam bila sigurna da neću ići na koncert. U petak ujutru sam dobila karte, bila sam toliko uzbuđenja celog dana u školi. U subotu ujutru sam otišla u Njujorku. Bilo je to neverovatno", dodala je.

Za članove omiljene grupe rekla je da su neverovatni i da je svaka njihova pesma priča o njoj. Audra je retku bolest dobila 2013, kada je u bolnici ustanovljen izuzetno nizak nivo leukocita, ali su lekari uspeli da je spasu. Sada se oseća dobro, a iznenađenje je njeno stanje i te kako popravilo.

http://www.youtube.com/watch?v=VxE7GZ4ykps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track