BEZDUŠNICI: Nilski konj koji je plakao nasred puta uginuo nakon što su ga opet ispustili!
Foto: Rojters

Nesrećna životinja

BEZDUŠNICI: Nilski konj koji je plakao nasred puta uginuo nakon što su ga opet ispustili!

Ludi svet -
Kada su radnici došli da ga vrate na Tajvan u zoo vrt, zakačili su ga da ga prenesu, međutim, konopci nisu mogli da izdrže njegovu težinu od 1.8 tona i životinja je opet pala na beton

Nilski konj koji je plakao nasred puta jer su ga ispustili radnici zoo vrta, uginuo je jer su ga isti radnici ispustili po drugi put!

Jadna životinja koja je imala 32 godine, bila je ostavljena na ulici sa polomljenom nogom i zubom koji se potpuno iskrivio. Kada su radnici došli da ga vrate na Tajvan u zoo vrt, zakačili su ga da ga prenesu, međutim, konopci nisu mogli da izdrže njegovu težinu od 1.8 tona i životinja je opet pala na beton i naravno, preminula.

Medicinsko osoblje koje je pregledalo nilskog konja reklo je da je životnja uginula od povreda zadobijenih nakon što je drugi put ispuštena na beton. Prvobitna nesreća dogodila se u petak kada je uspaničeni nilski konj izleteo iz kamiona u kom je bio transportovan i polomio nogu.

Životinja je nekoliko sati ležala na putu, a bela tečnost za koju su svi pomislili da su suze, curila je iz njegovih očiju. Kada je služba došla da ga transportuje, kabal za koji je nilski konj bio prikačen je pukao i životinja je pala sa dva metra visine.

Foto printskin
Foto printskin

"Nažalost, 32-godišnja životinja podlegla je povredama preko noći", rekao je PR tajvanskog zoo vrta.

Autopsija je pokazala unutrašnje povrede izazvane ogromnom količinom toksina koji su izlučeni kada je pao.

Podsetimo, povređena životinja, po imenu A Ho, ostala je da leži na putu nekoliko sati dok je nisu kontejnerom prebacili do veterinara.

Tajvanske vlasti saopštile su da bi vlasnik nilskog konja mogao da bude kažnjen sa 75.000 tajvanskih dolara (2.400 američkih dolara) zbog kršenja zakona o zaštiti životinja.Lokalni mediji navode da je A Ho bio glavna atrakcija privatnog zoo vrta i da je čak "gostovao" u jednoj popularnoj TV seriji, pre nekoliko godina.

http://www.youtube.com/watch?v=hNByM9Xj6wo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track