ŽELI DA BUDE KAO ONE: Student se prerušava u popularne svetske zvezde
Foto: Twitter, Instagram

Bolesno

ŽELI DA BUDE KAO ONE: Student se prerušava u popularne svetske zvezde

Ludi svet -
Mladić je postao popularan nakon što je na društvenim mrežama podelio slike na kojima kopira izgled, ali i poze poznatih ličnosti
1 / 10 Foto: Twitter, Instagram

Kanadski student Mina Gerges je na drštvenim mrežama otkrio na koji način imitira poznate ličnosti i tako postao hit na internetu! Ovaj momak se odlučio da se prerušava samo u ženske svetske zvezde.

Iako smo videli već mnogo pokušaja ove vrste, ovo prerušavanje je za sada najsmešnije. Mladić je postao popularan nakon što je na društvenim mrežama podelio slike na kojima imitira izgled, ali i poze poznatih ličnosti kao što su Kim Kardašijan, Rijana, Bijonse...

Koristeći prikladne perike i rekvizite, mladi student se prerušava u svetske zvedze u njihovim najpoznatijim pozama. Da bi još više dočarao doživljaj, primećuje se da je na nekim slikama korišćen fotošop, piše Miror.

Kolekcija ovih smešnih fotografija sadži i imitaciju poznate fotografije Kim Kardašijan na kojoj je pokazala zadnjicu, a i onu na kojoj je zagrlila Kanjea, ali je njega u svojoj replici zamenio ogromnim parčetom pice.

Nažalost, njegov Instagram profil je obrisan, ali novitete i dalje deli javno preko drugih društvenih mreža. Teško je izabrati najsmešniju imitaciju, tako da procenite sami.

(N. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track