(VIDEO) Blizanci priznali ocu da su gejevi, a evo kako je on reagovao
Foto: Printskrin

Plašili se reakcije

(VIDEO) Blizanci priznali ocu da su gejevi, a evo kako je on reagovao

Ludi svet -
Ostin i Eron su već priznali svim ostalim članovima svoje porodice da su gej, a oca su ostavili za kraj

Poznate tinejdžere sa Jutjuba, Ostina i Erona Rodsa, prati veliki broj ljudi, a profil su napravili tek pre šest meseci. Ove nedelje odlučili su da podele sa svojim pratiocima trenutak kada su ocu priznali da su gej. Pozvali su ga telefonom i snimili razgovor sa ciljem da podele snimak na Jutjubu.

Ovaj emotivni video prikazuje dva mladića koja se lome da nađu prave reči. Ali kada su ocu konačno priznali da su obojica gej, njegova reakcija je bila neverovatna.

"Vi ste jednostavno takvi. Odrasli ste ljudi. Odrastali ste u vremenu mnogo drugačijem od mog. Prosto ne znam šta da kažem, znate da vas obojicu volim i to se nikad neće promeniti", glasio je njegov odgovor.

Ostin i Eron su već priznali svim ostalim članovima svoje porodice da su gej, a oca su ostavili za kraj. Njegove reakcije su se najviše plašili, ali je sve prošlo dobro.

Njih dvojica nisu prvi blizanci koji su priznali svojim roditeljima da su gej i koji su to snimili. U avgustu su blizanci Luk i Adam Monastero uradili istu stvar.

Pogledajte kako su to uradili Ostin i Eron:

(ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track