NAJBOLJI BEG IZ ZATVORA: Dok su čuvari imali orgije sa seksi policajkama, pobeglo 28 robijaša!

Brazil

NAJBOLJI BEG IZ ZATVORA: Dok su čuvari imali orgije sa seksi policajkama, pobeglo 28 robijaša!

Ludi svet -
Policija je ujutro našla tri gola čuvara vezana lisicama posle orgija sa seksi "policajkama", pošto su ih seksi policajke "drogirale", robijaši su zatvor napustili u velikom stilu - na glavna vrata, ponevši čak i oružje i municiju

Tri žene u seksi kostimima policajki zavele su zatvorske čuvare u zatvoru Nova Mutum u Brazilu i tom prilikom je pobeglo 28 zatvorenika.

Naime, policija je ujutro našla tri gola čuvara vezana lisicama posle orgija sa seksi "policajkama". Pošto su ih seksi policajke "drogirale", robijaši su zatvor napustili u velikom stilu - na glavna vrata, ponevši čak i oružje i municiju.

I ne samo da su čuvari razoružani nego su pošto su pronađeni goli i u lisicama, a njihove fotografije su se ubrzo pojavile na internetu.

Tri žene, jedna navodno devojka jednog zatvorenika, stigle su u zatvor u tri sata ujutro i tražile da “ćaskaju i popiju” sa stražarima. Časkanje se pretvorilo u poziv na nešto konkretnije u odeljenje gde stražari odmaraju, a čuvare nije bilo teško nagovoriti.

"Pošto su ubrzo drogirani nečim sipanim u viski, stražari su vezani lisicama a njihovim ključevima su otvorene ćelije. Ko god je želeo da izađe, otišao je na prednja vrata", rekla je policijski šef Angelina de Andrades Fereira na konferencij za štampu.

Fereira tvrdi da je beg isplanirao momak jedne od "seksi policajki" Bruno Amorim (18), koji je u zatvori bio zbog pokušaja ubistva, razbojništva i posedovanja oružja.

Tri zatvorska stražara će biti sudski gonjeni za omogućavanje bekstva i nemarno ponašanje u vezi sa oružjem.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track