(VIDEO) TO NISU OČEKIVALI: Pogledajte kako je ova devojka smirila siledžije
Foto: Printskrin

Da je više ovakvih

(VIDEO) TO NISU OČEKIVALI: Pogledajte kako je ova devojka smirila siledžije

Ludi svet -
Osoblje restorana odmah dolazi do njih i, iako se na snimku ne čuje razgovor, vidljivo je kako glavni napasnik traži poslovođu kog počinje potom da zlostavlja. Njegovi prijatelji u međuvremenu sede za stolom i ne obraćaju pažnju na napastovanje

Kako kaže narodna poslovica, "ko se mača lati, od mača i strada". Ovu su lekciju najbolje naučila trojica mladića koji su odlučili da prave probleme na pogrešnom mestu, ili bolje rečeno pred pogrešnom devojkom.

Video snimak nadzorne kamere jednog malog restorana u Kini postao je pravi hit na Jujtubu. U prvom planu su trojica mlađih muškaraca koji sede za stolom i jedu i odjednom jedan od njih počne da baca stvari.

Osoblje restorana odmah dolazi do njih i, iako se na snimku ne čuje razgovor, vidljivo je kako glavni napasnik traži poslovođu kog počinje potom da zlostavlja. Njegovi prijatelji u međuvremenu sede za stolom i ne obraćaju pažnju na napastovanje.

Situacija bi verovatno završila pogubno za osoblje restorana da se u jednom trenutku nije pojavila prava heroina. Mlada devojka, koja je već sada na internetu prozvana "ženom mačkom", prvo je glavnog napasnika smirila udarcem nogom u glavu. Potom se u priču uključuju preostala dvojica od kojih jedan zamahuje prema devojci, promašuje, ona ga hvata u klinč, nogom obara drugog napasnika pa na kraju i njega snažnim udarcem baca preko stolice.

Dodatnu čar svemu tome daje neverovatna uglađenost zgodne dame. Sve vreme je u ruci držala kišobran, a po završetku tuče popravila je kaput i krenula prema izlazu restorana.

http://www.youtube.com/watch?v=71uqQKMGci8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track