(VIDEO) UMRLO ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA: Ni traga ni glasa od Nesi, naučnici slute najgore?!

Nema je više od godinu dana

(VIDEO) UMRLO ČUDOVIŠTE IZ LOH NESA: Ni traga ni glasa od Nesi, naučnici slute najgore?!

Ludi svet -
Geri Kampbel, koji već 17 godina beleži svako "pojavljivanje" Nesi kaže da je u poslednjih 18 meseci niko nije uočio. On takođe poseduje zapise iz 1500. godine."Ovo je veoma uznemirujuće jer ne znamo gde je nestala

Nesi, zloglasno čudovište iz Loh Nesa nije viđeno već više od godinu dana. BBC piše da prvi put za 90 godina nije zabeleženo pojavljivanje ovog čudovišta.

Geri Kampbel, koji već 17 godina beleži svako "pojavljivanje" Nesi kaže da je u poslednjih 18 meseci niko nije uočio. On takođe poseduje zapise iz 1500. godine.

"Ovo je veoma uznemirujuće jer ne znamo gde je nestala. Broj pojavljivanja se smanjio od početka ovog veka, a ovo je prvi put u skoro 90 godina da Nesi niko nije vidio", kaže on.

Postoji nekoliko mitova o čudovištu iz Loh Nesa, a jedan od njih je da je ta vodena zver s dugim vratom, ustvari vodeni dinosaurus.

"Do sada je 1.036 puta bila zabeležena, a nekoliko ih je bilo i u 2012. godini. Uveren sam da je Nesi jednostavno uzela malo vremena za sebe i da će se vratiti s osvetom ove godine", rekao je Kampbel za BBC News.

http://www.youtube.com/watch?v=YN01f-AUutc#t=77

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja