POSAO IZ SNOVA: Australijanac uzima ogromne pare za seks sa prostitutkama!
Foto: Shutterstock

Srećnik

POSAO IZ SNOVA: Australijanac uzima ogromne pare za seks sa prostitutkama!

Ludi svet -
Svi muškarci su ljubomorni kada čuju čime se bavi, ali najčešće se završi samo na masturbaciji. On ipak ima 60 godina, a evo kako je došao do ovog posla

Pod alijasom Džon, ovaj srećnik redovno dobija novac da bi spavao sa prostitutkama. On ima 60 godina i posao mu je da uživa u seksualnim zadovoljstvima velikog broja prostitutki. "Najčešće to ipak bude samo masturbacija.", izjavio je Džon. On je zapravo jedan od retkih privatnih istražitelja koji su u Australiji zaposleni da pronalaze javne kuće, a u opisu posla mu je da postane redovan član kako bi saznao što više o ilegalnim seksualnim radnjama.

Ilustracija...
Ilustracija...

"Siguran sam da mnogo muškaraca oseća ljubomoru kada sazna koliko zarađujem, a pogotovo na koji način", izjavio je za medije kada su ga pitali da li je to zahvalan poslić za nekoga ko je u penziji, piše Indipendent.Njegov posao je neophodan jer vlasti nemaju puno moći da pristupe ovakvim poslovima bez sudskoh naloga, što otežava pronalaženje bordela koji se predstavljaju kao saloni za masažu.On im pruža najsitnije detalje o načinu poslovanja ovakvih ustanova, uključujući datume, klijente, mesta i ostale potrebne informacije.

Ilustracija...
Ilustracija...

Džon je naglasio da on najčešće prihvati ponudu za seksualne usluge ali da se uglavnom završi samo na masturbaciji. Smatra da one ionako žele samo što pre da završe sa svojim klijentom i pređu na sledećeg."Potrebni su nam ljudi koji nisu u braku ili vezi i pristali bi da im posao obuhvata seksualne radnje.", izjavili su nadležni. Džon smatra da je izuzetno srećan što ima ovako opuštajuć i fleksibilan posao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track