(VIDEO) USREĆIO GA POSLE SMRTI: Dečak dobio razglednicu od preminulog oca

Iznenađenje u sandučetu

(VIDEO) USREĆIO GA POSLE SMRTI: Dečak dobio razglednicu od preminulog oca

Ludi svet -
Pozdrav iz Pansilvanije. Volim te i mnogo nedostaješ. Vidimo se brzo. Voli te tata, pisalo je u poruci

Dečak iz Kolorada više nikad neće moći da čuje svog oca kako mu govori da ga voli, ali sasvim neočekivano primio je najbolju moguću zamenu - pismenu poruku ljubavi.

Samo nekoliko dana pre druge godišnjice smrti Džamesa Toreza koji je preminuo od posledica retke bolesti mozga, njegova bivša supruga Džuli Van Stone i 10-godišnji sin Rovan primili su poštom razglednicu od Džosefa na kojoj je označen datum 10. juna 2007. godine.

On bi slao razglednice kući kad je putovao zbog posla, a jedna od njih sad se pojavila u sandučiću - gotovo osam godina nakon što ju je poslao. "Pozdrav iz Pansilvanije. Volim te i mnogo nedostaješ. Vidimo se brzo. Voli te tata", pisalo je u njoj.

"Imam osećaj kao da je to bio njegov poslednji pozdrav koji nije stigao da izgovori", kazala je Van Stone.

Rovan i njegova majka nemaju pojma kako se razglednica tek sad pojavila u njihovom sandučiću, ali zahvalni su što su dobili još jednu uspomenu na voljenog supruga i oca koji je preminuo u martu 2013. u 41. godini.

Poslednju razglednicu Rovan će dodati posebnom spomenaru u kojem čuva i ostale uspomene na oca, što mu pomaže da zadrži sećanje na njega, budući da ga je izgubio tako mlad: "To mi održava uspomenu živom. Na taj način mu govorim 'hvala'", kazao je.

http://www.youtube.com/watch?v=83fjV_38a6s

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track