Slučajno zavodio sestru svoje devojke: Poslao sam pogrešan SMS i desilo se nešto neočekivano
Foto: Profimedia

Seksting greška

Slučajno zavodio sestru svoje devojke: Poslao sam pogrešan SMS i desilo se nešto neočekivano

Ludi svet -
Tada mi je i sestra moje devojke odgovorila na poruku vezano za večeru kod nas, rekao je dečko koji je poslao pogrešnu poruku

Ako pošaljete pogrešnu poruku pogrešnoj osobi, možete se naći u jako neprijatoj situaciji. Ako je ta poruka nepristojne sadržine, stvari postaju još čudnije. A šta se dešava kada takvu poruku pošaljete sestri svoje devojke?

Upravo to se desilo jednom momku. Evo šta je on uradio:

"Dopisivao sam se istovremeno sa svojom devojkom i njenom sestrom. Dogovarao sam se sa sestrom svoje devojke da ostane kod nas nakon večere na koju je trebalo da dođe, da ne bi morala da plaća taksi jer daleko živi. U međuvremenu i moja devojka je počela da mi šalje poruke i neke intimne fotografije. Istovremeno sam odgovarao i jednoj i drugoj, kada mi je moja devojka napisala mi je. "Šta radiš trenutno? Pokaži mi šta imaš na sebi sada".

U trenutku kada sam pročitao njenu poruku, zazvonio mi je telefon. Zvali su me iz kancelarije da nešto hitno obavim. Tada mi je i sestra moje devojke odgovorila na poruku vezano za večeru kod nas, a ja sam u tom trenutku fotografisao svoj polni organ i poslao prvoj osobi u listi poziva uz poruku "Misliš da bi mogla da ga izdržiš?".

Nakon dva minuta stigao je odgovor: "Čekam to već jako dugo". Moj odgovor nije bio ono što je ona želela da čuje, a moja devojka je pobesnela. Kako se bližio porodični praznik, sestre su odlučile da ne otkriju nikom šta se dogodilo, ali nikako se nisu dobro slagale. Tokom porodične večere na kojoj smo se okupili zbog praznika, njih dve su se jako posvađale i sestra moje devojke je besno izašala iz kuće, zalupila varata i prekinula svaki kontakt.

Ubrzo potom se i odselila i našala novi posao, a nikom se nije javila. Ali u međuvremenu, njena sestra i ja samo se verili. Moja verenica pokušala je da razgovara sa svojom sestrom, ali taj razgovor se pretvorio u još jednu svađu, jer je sestra moje buduće žene priznala da još uvek gaji neka osećanja prema meni. Prošlo je dosta vremena, do trenutaka kada su se pomirile, ali sestra moje verenice doćiće na naše venčanje. Ona sada ima novog dečaka i mislilm da će sve biti u redu. Pazite kome i kako šaljete poruke.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track