UŽAS, POTPUNO JE ODSEČEN: Otišao na operaciju bubrega, a izašao s amputiranim penisom

Urinira kao žena

UŽAS, POTPUNO JE ODSEČEN: Otišao na operaciju bubrega, a izašao s amputiranim penisom

Ludi svet -
Doktori su mi napravili malu rupu između testisa i anusa kako bi uopšte mogao ići u WC, rekao je nesrećni čovek

Kostika Maroleanu odlučio je da tuži jednu bolnicu u Rumunskoj nakon što je otišao na operaciju bubrega, a iz nje izašao s - amputiranim penisom.

Ovaj rumunski bivši vojnik primljen je u bolnicu u gradu Buzauu nakon otkazivanja bubrega. Sama operacija koju je izveo Dr Lurie Ćokina prošla je vrlo dobro, ali problemi su nastali nakon što je medicinska sestra pogrešno spojila cevčicu koja je trebalo da pomogne gospodinu Maroleanu kod uriniranja.

"Došlo je do manjih komplikacija", obavestio je doktor nesretnog Rumuna, ali ubrzo se ispostavilo da te komplikacije baš i nisu male. Maroleanuove genitalije su se zacrvenele, potpuno inficirale i doktorima ništa drugo nije preostalo nego da mu odstrane penis.

"Ovo je jedini način da vam spasimo život", tešio je doktor očajnog Kostiku.

"Nakon prve operacija sam prebačen na intezivnu njegu, ali četiri dana poslije premjestili su me na nefrologiju. Uzeli su neke uzorke i pustili me da ležim tamo deset dana. Zašto? Zato što je doktor otišao na odmor..."

Nakon traume u Buzau, Maroleanu je premješten u vojnu bolnicu u Bukureštu. Tamo je prošao više pregleda i jedini zaključak doktora je bio - penis mora biti amputiran.

"Organ je već tada bio potpuno mrtav", rekao je PR bolnice. Nakon svega Maroleanu je tužio bolnicu i traži pola miliona evra odštete.

"Potpuno je odsečen! Užas, uriniram kao žena. Doktori su mi napravili malu rupu između testisa i anusa kako bi uopšte mogao ići u WC...", rekao je nesrećni čovek.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track