(VIDEO) PREVIŠE POHOTNA PROFESORKA: Imala seks sa tri učenika, pa zatrudnela!
Foto: Printscreen

Optužena

(VIDEO) PREVIŠE POHOTNA PROFESORKA: Imala seks sa tri učenika, pa zatrudnela!

Ludi svet -
Dženifer Fičer je imala seksualne odnose sa najmanje tri učenika u isto vreme. S njima se nalazila na parkingu, u njenom stanu pa čak i u dečakovim kućama kada im roditelji nisu bili tu

Dženifer Fičer (30), bivša profesorka sa Floride koja je optužena da je više puta imala seks sa najmanje tri učenika, priznala je krivicu za tri kaznena dela.

Fičerova je predavala engleski jezik u vazduhoplovnoj akademiji, ali je otpuštena posle njenog hapšenja u aprilu prošle godine.

Tužilac je na suđenju rekao da je profesorka imala seksualne odnose sa najmanje tri učenika u isto vreme. S jednim od njih je i zatrudnela, ali je ubrzo abortirala.

Tridesetogodišnja profesorka uhapšena je pre godinu dana nakon što je majka jednog od učenika videla njene intimne poruke upućene dečaku. Tinejdžer nije bio kući u 5 ujutru i lagao je gde je bio. Tada je odlučila da uzme sinov telefon i pronašla je poruke od Fičerove.

Majka je čak i razgovarala sa profesorkom telefonom kada je navodno priznala da je zatrudnela i potom abortirala, kao i da je zaljubljena u njenog sina i da planira da se i dalje viđa s njim.

Na suđenju povodom ovog slučaja, pojavio se još jedan maloletnik koji je optužio profesorku.

Žrtva je tad imala 17 godina kada ga je pohotna profesorka pozvala da dođe do njenog stana gde će se maziti na kauču i gledati televiziju. Rekao je da su imali 20 seksualnih odnosa u narednih sedam meseci, ponekad i u njegovoj sobi kad mu majka nije bila tu.

Fičerovu je kasnije prijavio još jedan učenik, treći po redu, koji je kontaktirao policiju rekavši da se s njom nalazio nekoliko puta na parkingu.

I to nije sve. Na svom prethodnom poslu je dala otkaz kada se saznalo da ima osećanja prema učeniku iz osmog razreda. To je obelodanjeno nakon što je koleginici priznala da joj se dečak dopada, a i pošto je drugom učeniku nagovestila da bi želela da ima seks sa njim.

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=0Yn9TY4XtZc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track