(VIDEO) 10 STVARI KOJE SAMO RUSI MOGU: Umesto plate profesori dobijaju votku, a ima i gorih stvari!
Foto: YTPS

Nikad im nije dosadno

(VIDEO) 10 STVARI KOJE SAMO RUSI MOGU: Umesto plate profesori dobijaju votku, a ima i gorih stvari!

Ludi svet -
Videli smo mnogo različitih video zapisa koji potiču iz Rusije, a fascinirali su nas na najrazličitije moguće načine. Ovo su deset stvari koje mogu da se dese isključivo u Rusiji

Jedan kanadski sajt oduševio se ruskim običajima i događajima, pa su onda odlučili da svoj doživljaj spoje u video koji objašnjava deset stvari koje su ih ostavile bez teksta. Ovo su samo nekoliko činjenica koje su istakli, a ostatak možete pogledati na snimku:Trenutno u Rusiji žive tri devojke koje pate od "sindroma Barbike". Jedna od njih je čak izjavila da se njena dijeta sastoji od vazduha i svetla.

Medvedi koji se pojavljuju iz čista mira nisu zanemarljivi. Rusija ih broji preko 100.000, a neki od njih su zavisni od mirisanja goriva aviona.

Ukoliko država nema dovoljno novca da profesorima isplati plate, oni im daju proporcionalni iznos u flašama vodke! Oni te neotvorene flaše mogu da zamene za novac u prodavnici alkoholnih pića. U jednom trenutku su im čak ponudili da ih isplate u toalet papiru.

Modifikovani automobili često se sreću u Rusiji. Najčešće su to automobili marke "lada", a nadograđivani su do neprepoznatljivosti.

Pogledajte ostale stvari koje su Rusima normalne, a druge su ostavile u čudu:

http://www.youtube.com/watch?v=ru0lO3MJfl0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track