VIŠE NEMA TAJNI: 11 stvari koji svaki muškarac radi kad je sam!
Foto: Shutter

Bez trunke blama

VIŠE NEMA TAJNI: 11 stvari koji svaki muškarac radi kad je sam!

Ludi svet -
Glasno puštanje gasova i podrigivanje je česta pojava, a to je samo jedna od brojnih stvari koje se dešavaju kad niko nije u blizini

Muškarci rade šta muškarci žele! Čim lepša polovina ili neki drugi stanar napusti kuću, muškarac ostaje sam, a ovo su stvari koje svi oni rade. U trenutku samoće, svi maniri nestaju. Skoro svaki muškarac će moći da se pronađe u svih 11 stavki. Da li ste među njima?SamozadovoljavanjeOvu radnju najčešće prati i porno film. Digitalno obrazovan čovek današnjice ne mora više da ide da ih iznajmi, tu su na samo jedan klik. U samoći istražuju i one “čudne” kategorije.Potpuno prepuštanjeGlasno puštanje gasova, kao i podrigivanje. Ali, zapravo je najbitinija količina ponosa i sreće zbog jačine zvuka! InformisanjeSrećom, tu su društvene mreže. Biće pretraženi profili zgodne koleginice, svih bivših devojaka, kao i vaših drugarica.

Posmatranje sebePoziranje ispred ogledala nije im tako strano. Posmatranje svakog mišića i rezultata od brojnih treninga. Provera frizure i uvlačenje pivskog stomaka spadaju u ovu kategoriju.ZabavaUživanje u video igricama, raznim časopisima i filmovima. Muškarcima je ovo izuzetan užitak pogotovo kad niko nije tu da ih ometa. Uz to se često javlja psovanje i svađanje sa konzolom.

Nezdrava ishranaNaravno, sve što može da se naruči i da stigne za manje od pola sata je u ciljnoj grupi. Što masnije, to bolje! Naravno, posle toga lepo legne i neko pivce, a nekima i cigareta. Kopanje po frižideruPriprema hrane nije potrebna. Tu su prsti. Kobasica, sir, krastavci, sve to može da se jede direktno iz pakovanja ili tegle. Jednostavno izvadiš, pojedeš i opereš ruke.SamonagrađivanjeOnlajn kupovina je najpogodnija za ovu potrebu. Ali, ovaj način kupovine mora da bude tajna. Najčešće narudžbine biće nove igrice, čudni časopisi i markirana odeća.MuziciranjeSvaki muškarac zna za neke pesme ili vrstu muzike za koju nikada neće dozvoliti nikome da sazna da je obožava! U trenucima samoće, pevaće glasno i pri tom igrati.

UsavršavanjeOvo nije klasičan način edukacije. Najčešće u obrazovanje ovog tipa spadaju horoskopi i istraživanje na internetu. Naravno, ako je glavobolja u pitanju, na internetu možete saznati da je to zbog izuzetno teške bolesti.Potpuna lenjostNe moraš ništa, sem da umreš. To je možda jedini motiv u ovim trenucima. Prosuto pivo može da se obriše čarapom, a ukoliko su prsti masni od čipsa, majica će poslužiti. Tako to ide.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track