(FOTO) OČI VAS VARAJU: Zaboravite sve prethodne iluzije, na ovoj slici se ne nalazi pero!
Foto: Angelo

Umetnost

(FOTO) OČI VAS VARAJU: Zaboravite sve prethodne iluzije, na ovoj slici se ne nalazi pero!

Ludi svet -
Ovo umetničko delo italijanskog autora oduševilo je publiku, a ono što se zapravo nalazi na fotografiji će vas oduševiti
1 / 6 Foto: Angelo

Dobro pogledajte ovu sliku, šta vidite? Izgleda kao pero, ali zapravo nema veze sa tim! Ova slika sadrži samo slike golih ljudskih tela. Tela su spojena i okrenuta, tako da njihovom kombinacijom nastaje potpuno novi motiv. Italijanski umetnik Angelo Musko je na ovaj način stvorio 9 pera!

Za samo jednu sliku je bilo potrebno preko 100 dobrovoljaca! Svi koji su učestvovali su imali želju da naprave nešto veliko i lepo i nisu hteli da mu naplate ništa za to što se nalaze na njegovim delima. Fotografisanje pojedinaca je bilo dobro isplanirano, ali je ipak rad sa ovoliko ljudi doneo i mnogo poteškoća, ali Angelu nije bilo teško da koordinira ovolikim projektom jer je bio siguran u svoju ideju.

Za svoje projekte je Angelo sarađivao sa ljudima iz skoro celog sveta! Ljude koje je fotografisao uglavnom je poznavao, ali je bilo i onih koji su jednostavno želeli da učestvuju iako se lično nisu znali sa njim! Nakon što je završio sa fotografisanjem pojedinaca, dovršio je svoja umetnička dela programima za preradu fotografija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track