ON VODI SOPSTVENU ŽENU NA POVODCU: Pogledajte kako izgleda razvratni život novog Hjua Hefnera
Foto: Instagram

Malo je preterao

ON VODI SOPSTVENU ŽENU NA POVODCU: Pogledajte kako izgleda razvratni život novog Hjua Hefnera

Ludi svet -
Duvanski tajkun koga neki nazivaju i "australijskim Hju Hefnerom", proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama

Australijski duvanski tajkun Trevers "Kendimen" Bejnon pretvorio se u viralnu senzaciju nakon što su mediji otkrili njegov bizarni profil na Instagramu.

Bivši igrač američkog fudbala i model koga neki nazivaju i "australijskim Hju Hefnerom", proslavio se priređivanjem divljih zabava, druženjem s prekrasnim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarčicama.

Vodi ženu na povodcuAli, s popularnošću došli su i problemi. Naime, deda i baka njegove supruge Taiše komentarisali su fotografiju na kojoj Bejnon vodi Taišu poput psa, rekavši da je 'odvratna' i 'ponižavajuća'. Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali i da nije normalno da njihova deca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno prave žurke goli.

Kako bi se opravdao, Bejnon je objavio fotografiju ispod koje je napisao: “Postoji jedna stvar koju cenim više od velikih i najboljih žurki...To su moja deca i moja porodica."

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track