(VIDEO) DA SE SMRZNEŠ: Nabildovani kengur teroriše ljude po parku!
Foto: Jutjub

Ovo nikada niste videli

(VIDEO) DA SE SMRZNEŠ: Nabildovani kengur teroriše ljude po parku!

Ludi svet -
Nije neobično da se kenguri šetaju naseljenim mestom po Australiji, ali oni mali. Ne kenguri od 2 metra, sa 100 kilograma koji imaju otkinuto uvo i voli da vreba oko igrališta i parkova

Stanovnici jednog malog mesta u Australiji, potpuno su zatečeni i uplašeni jer se pojavio ogromni kengur koji ih teroriše iz dana u dan. Životinja koja je teška 100 kila često se pojavljuje na igralištima i stazama i juri šetače pasa i igrače golfa.Lokalni stanovnici nazvali su ga ” Veliki Bak”, a ceo svet tvrdi da je ovo nešto najveće što su videli u životu.Linda Heler kaže da se susrela sa Velikim dok je šetala pse:– Skrenuli smo iza ugla i ugledali tog ogromnog kengura! Nikada nisam videla ništa slično! Nisam znala da mogu biti tako opasni. On je ceo u mišićima, jednostavno – ogromna životinja! Međutim, stao je, jer se najverovatnije uplašio pasa.

Veliki i dalje krstari Australijom i dobro je poznat među lokalnim stanovnicima.

Nije neobično da se kenguri šetaju naseljenim mestom po Australiji, ali oni mali. Ne kenguri od 2 metra, sa 100 kilograma koji imaju otkinuto uvo i voli da vreba oko igrališta i parkova.Uostalom ako nam ne verujete, uverite se i sami!

http://www.youtube.com/watch?v=lAt7VPhz0WI

(Mamamia.com.au)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track