(FOTO) Mrtav pijan zaspao za volanom, a onda ga posetio anđeo čuvar!
Foto: Imgur

Ostavio mu poruku

(FOTO) Mrtav pijan zaspao za volanom, a onda ga posetio anđeo čuvar!

Ludi svet -
Nije mogao da ga probudi, on mu je isključio automobil, ključeve sakrio na sigurno i ostavio mu poruku

Korisnik Imgura Krazy legs objavio je na Imguru fotografije i priču da je za vikend negde u Masačusetsu (SAD) naišao na mrtvog-pijanog i nesavesnog vozača koji se onesvestio u automobilu.

Budući da nije mogao da ga probudi, on mu je isključio automobil, ključeve sakrio na sigurno i ostavio mu poruku na papiriću.

"Našao sam te u nesvesti za volanom automobila kojem je još bio uključen motor. Sakrio sam ti ključeve ispod stražnjeg sedišta. Nadam se da ćeš sigurno doći kući. Ja nisam tvoj heroj. Ja sam tvoj tihi čuvar. Zaštitnik koji sve vidi", napisao je Krazy legz na listu papira uz potpis 'Pijani vitez'.

"Našao sam čoveka oko tri ujutro, ispred bara. Pokušao sam da ga probudim, ali samo je nešto promrmljao i nastavio da spava. Ostavio sam mu i flašu vode da ublaži mamurluk kada se probudi", objasnio je Krazy legs na Imguru.

Međutim, nisu svi na društvenoj mreži njegov gest, već su ga kritikovali što ga nije prijavio policiji

"Kao neko koga je na ulici udario pijani vozač, mislim da nisi učinio baš ništa. Čovek je očigledno pijan i spreman da vozi. Kada se nekoliko sati kasnije probudi, zbog tvoje će poruke pronaći ključeve i onda krenuti kući. Ako si zaista želeo da pomogneš društvu, tom idiotu si morao pozvati policiju i oni bi to rešili na adekvatan način. Nisi pomogao baš nikome", napisao mu je Noisycabbage.

Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track