(VIDEO) DA SE PREKRSTIŠ LEVOM I DESNOM: Ćerka uči mamu da bude sponzoruša
Foto: Printscreen Youtube

Porodični posao?

(VIDEO) DA SE PREKRSTIŠ LEVOM I DESNOM: Ćerka uči mamu da bude sponzoruša

Ludi svet -
"Moja ćerka Rajli je pravi profesionalac, tačnije ozbiljna poslovna žena. Ja sam u ovom poslu još početnik, ali učim od najbolje!", kaže ponosna majka uspešne sponzoruše

Sponzoruše su postale neizostavni deo modernog društva, ali zaista su retke majke koje podržavaju svoje ćerke da budu poslovna pratnja. Ipak, postoji mama koje je veoma ponosna što je njena ćerka sponzoruša, čak toliko da je i sama rešila da postane jedna.

"Moja ćerka Rajli je pravi profesionalac, tačnije ozbiljna poslovna žena. Ja sam u ovom poslu još početnik, ali učim od najbolje!", kaže ponosna majka devojke koja ima čitavo uputstvo za ovaj "posao". Ona savetuje da se prilikom traženja "bogatog tatice" obrati pažnja na određene stvari, poput toga da se biraju stariji muškarci jer mlađi mnogo drame, da se pre sastanka naglasi da neće biti seksa, kao i da se odmah utvrdi tarifa/cena.

Rajli (26) sebe opisuje kao "sponzorušu" koja svoje vreme provodi s oženjenim muškarcima, koji su u većinom stariji, a sve u zamenu za poklone i novac.

"Uvek kažem da su finansije pre romantike", kaže Rajli koja naplaćuje 5000 dolara za nedelju dana i 2000 dolara za jedan dan svog društva.

"U poslednjih pet godina sam imala pet automobila i dve operacije grudi, a sledeći cilj mi je da nabavim 'Bentli'", kaže devojka koja procenjuje da je do sada zaradila pola miliona dolara u gotovini, piše The Independent.

"Nije me briga šta drugi misle jer dobro živim, niti što me nazivaju droljom i razaračicom brakova. Moje pravilo je da nema seksa, iako pristajem da se skinem u toples", rekla je Rajli u emisiji dr Fila "Tajni svet sponzoruša".

Bizaran dodatak je to što je u ovaj posao "uvela" i svoju majku, kojoj se svidelo, tako da danas često odlaze i na dvostruke sastanke. One smatraju da se tako dodatno povezuju i kvalitetno druže.

Majka navodi primer u kojem im je jedan ekscentrični muškarac platio svakoj po 300 dolara da se skinu u donji veš i bičuju ga čitavih pola sata.

http://www.youtube.com/watch?v=1WC9IsOiu0Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track