Svakog uzbuđuje nešto drugo i dok uključene strane pristaju na sve, nema problema, ali neke stvari nam se jednostavno čine malo neobične, a da ne govorimo koliko su nezdrave

Mis Eve ima kanal na Jutjub na kojem je objavila mnoštvo svojih video snimaka. Uvek se snima od vrata naniže, s tim da posebnu pažnju obično posvećuje golom trbuhu. Snima se kako jede, podriguje i štuca. Snima i zvukove koje proizvode njena creva, pa trese trbuh, što očigledno mnoge tera u ekstazu, jer su njeni snimci pregledani i po nekoliko desetina hiljada puta.

Mis Eve se prejeda svime što joj padne u ruke, po mogućnosti nezdravom, kaloričnom hranom. Za pet do 10 dolara možete kupiti video filmove nazvane "Prejedanje tortom od trešanja" i "Obična nadutost trbuha", tačnije sate i sate snimaka Eve dok jede, pije i podriguje.

Eve ima 21 godinu i malo manje od 80 kilograma, tačnije 30-ak više nego kad je počela s ovim prežderavačkim sportom. Mis Eve, ili Litl Gejner Eve, kako se proziva na Tumblru je gejner, tačnije osoba koja puno jede i deblja se kako bi seksualno uzbudila druge ili samu sebe.

Miss Eve inače živi naoko normalnim životom,: ima posao, igra puno video igara, piše i kuva. Ali u slobodno vreme, samo na Jutjubu, ima vojsku od 8.000 obožavatelja, koji uživaju u njenim snimcima i činjenici da se polako ali sigurno goji.

U ovaj svet ju je uveo bivši dečko koji ju je uverio da bi trebalo da se ugoji. "Bilo je nečeg erotičnog u tome da jedem pred njim", piše Eve na svojoj stranici i dalje objašnjava: "Više zadovoljstva bih dobila kad sam jela masnu, odvratnu hranu. On bi me ismejavao i zvao debeloguzom. A ja sam uživala u tome".

I gejners i njihovi obožavatelji ubrajaju se u skupinu "feederisma", fetiša u kojem pojedinci okreću gojenje i prejedanje u erotično iskustvo. I mnogi fino zarađuju od toga.

Rinaje Star, interneti model za odrasle, vodi stranicu BBWBuffet (BBW znači velike prekrasne žene), punu fotografija i videa SSBBW-a (super velikih prekrasnih žena) koje se bave uobičajenim seksom, ali i nekim specifičnim fantazijama poput prežderavanja i igranja s trbusima.

Članstvo na ovoj stranici košta 24.95 dolara mesečno, a obožavatelji mogu kupiti kratke video snimke za pet dolara. Prošle godine stranice su zaradile 70.000 dolara, što znači da zainteresovanih ima i više nego dovoljno.

"Prešla sam svoju ciljanu težinu", izjavila je Star. "Visoka sam 160 cm i trenutno imam 192 kilograma. Prvotno sam želela da imam 150 kilograma, ali ovo je stil života koji uključuje ugađanje, a ja to volim. Moja trenutno idealna težina bila bi oko 225 kilograma, ali ne bih želela da imam više od 205."

Onlajn zajednice omogućile su lakše komuniciranje između onih koji se goje i oni koji uživaju u tim prizorima, pa se većina 'feederisma' odvija na internetu. Žene koje su u onlajn svetu gejnersi napominju da su u stvarnosti često bile nesretne zbog svojeg izgleda, a sad napokon imaju osećaj da imaju kontrolu nad svime i misle da bi mogle pojesti bilo što i dalje biti seksi. Samo je upitno koliko dugo mogu ostati zdrave.

http://www.youtube.com/watch?v=rQBzzsFJNEQ
(Express.hr)