(VIDEO) NEMOJ DA PADNEŠ, NEMOJ DA PA...Naravno da se razbila kao niko!
Foto: Printskrin

Ovo je bolelo!

(VIDEO) NEMOJ DA PADNEŠ, NEMOJ DA PA...Naravno da se razbila kao niko!

Ludi svet -
Eh, da, mladost-ludost. Iako video izgleda zaista gadno, 17-godišnjakinja koja je izgubila ravnotežu već je sat vremena nakon pada plesala u klubu s prijateljicama

Medi Frenk za vikend je na svom Tviter profilu objavila snimak pada svoje prijateljice koja se tom društvenom mrežom proširila u trenutku. Tinejdžerke sa snimka upravo su bile na maturskom putovanju, kada su odlučile da se stepeništem broda spuste na gelenderu. Čovek popije koju previše i genijalne ideje stižu same od sebe...Eni Švenker izgubila je ravnotežu i pala s gelendera na leđa. Čini se kako je imala mnogo sreće s obzirom da je prošla samo s lakšim povredama. Ogrebala je usnu i završila s napuklim rebrom što je utvrđeno tek nekoliko dana kasnije. Devojke su nakon indicenta otišle bezbrižno da plešu u klub.

Kada je videla snimak, Enina majka nije bila nimalo srećna. - Rekla mi je da sam mogla da slomim vrat. I bila je u pravu, izjavila je Eni.Ipak, to ne znači da bi ovako nešto trebali da pokušate i vi. Budite pametniji od ovog 'fantastičnog' trojca.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track