(FOTO) SPASENI IZ DŽAKA SMRTI: Ovih 5 haskija sad su miljenici regiona
Foto: Printskrin Yt

Veliko srce ribara

(FOTO) SPASENI IZ DŽAKA SMRTI: Ovih 5 haskija sad su miljenici regiona

Ludi svet -
Štenci dobro napreduju, a njihov spasitelj Marijan Pavić sumnja da mu se javio i monstrum koji ih je stavio u vreću i bacio u Savu

Pet malih haskija koje je pre neki dan spasao sigurne smrti iz Save ribar Marijan Pavić (35) su odlično, lepo jedu, a ljudi već zovu da ih udome.

"Svi lepo jedu i već nas zovu da ih udome. Međutim, za to moraju da sačekaju još dva meseca, a do tada se bojimo da će nam muževi dati otkaz", našalila se jedna od četiri volonterke. One danonoćno brinu o štencima, a kažu da im je ovo četvrto leglo u mesec dana koje othranjuju. Na smene spavaju jer su štenci velika briga. Svaka tri sata hrane ih mlekom.

Podsetimo, Marijan je pecao na obali Save kad je čuo kako je nešto pljusnulo u vodu. Vidio je džak kako tone iz kojeg se čuo prigušeni cviljenje. Ugledao je muškarca koji je štence bacio i vikao za njim: “Jesi li normalan? Štato radiš?”. Ovaj je sjeo u crveni auto i dovezao se, a Pavić je uspio spasiti štence i djelomično zapisati broj tablica.

"Jednog ću svakako uzeti sebi", rekao je Marjan i otkriva kako misli da mu se na Facebook javio čovjek koji je bacio kujice haskija u Savu.

"Sliči na onoga kojeg sam vidio na obali kako baca psiće. Odmah mi je bio čudan kad se javio da ga prihvatim za ‘fejs’ prijatelja. Vidio sam na fotografijama da ima dva haskija i ribari. Odmah sam ga pitao: ‘Da ti nisi onaj koji je bacio pse. Ja mislim da jesi. Tvrdio je da nema veze s tim", otkriva nam Marijan Pavić. Policiju još nije obavijestio o tome.

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track