(VIDEO) NIKADA MU NE BI PALO NA PAMET: Ako ovde sakrijete novac, lopovi ga nikad neće naći!
Foto: Printskrin

Ekstra savet

(VIDEO) NIKADA MU NE BI PALO NA PAMET: Ako ovde sakrijete novac, lopovi ga nikad neće naći!

Ludi svet -
Postoji još mesta u kući na kojima možete skriti nešto vredno

Ekipa koja stoji iza Jutjub kanala "Make" objasnila je kako da sakrijete novac i druge vredne predmete dok ste na poslu, na vikend putovanju ili na moru.

Oni savetuju da izbušite rupu na vrhu vrata i u nju sakrijete svojevrsnu kapsulu s novcem i drugim vrednim predmetima ili podacima. Malo je kriminalaca kojima bi palo na pamet da proveravaju baš svaki centimetar kuće koju žele da opljačkaju, a ni vlasnici kuće verovatno ni sami nikad nisu obratili pažnju na taj mali prostor na vratima.

Još jedan njihov predlog jeste da sakrijete novac u praznu kutiju razvodnika na zidu. Postoji još mesta u kući na kojima možete skriti nešto vredno.

Postoji lista lokacija gde možete da sakrijete novac, a jedna od njih je zamrzivač. Novac ili druge vredne predmete obmotajte aluminijskom folijom i skrijte unutar zamrzivača.

Mala je verovatnoća da će provalnici zaključiti da u zamrzivaču držite nešto vredno i početi da kopaju po njemu (osim ako nisu gladni).

Ukopavanje u zemlju ispod lažne biljke, skrivanje predmeta u dečije igračke još su neki predlozi na koje provalnici neće nikada da pomise, osim ako su pogledali ova dva videa.

Indeks.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track