(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NE OSTAVLJATE PSA SAMOG U KOLIMA: Umirao pred spasiocima,dok su vlasnici šetali
Foto: Jutjub

Potresna lekcija za sve!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NE OSTAVLJATE PSA SAMOG U KOLIMA: Umirao pred spasiocima,dok su vlasnici šetali

Ludi svet -
U automobilu je bio četiri sata dok su njegovi vlasnici obavljali kupovinu u obližnjoj prodavnici. Pas je bio u vlasništvu francuskog bračnog para koji je medeni mesec provodio u Španiji gde im je pas i uginuo

Smrt psa kog su nemarni vlasnici ostavili po velikoj vrućini u automobilu snimili su prolaznici koji su mu pokušavali pomoći.14-mesečni bokser Fiđi primećen je u automobilu u besvesnom stanju, pa je alarmiran policajac koji je razbio prozor kako bi ga izvukli napolje i spasili ga.U automobilu je bio četiri sata dok su njegovi vlasnici obavljali kupovinu u obližnjoj prodavnici. Pas je bio u vlasništvu francuskog bračnog para koji je medeni mesec provodio u Španiji gde im je pas i uginuo.Pas je davao znakove života i odmah je u veterinarskoj stanici podvrgnut operaciji koja je trajala više od tri sata, ali je uginuo zbog prevelike dehidracije i toplotnog udara.

Ovaj video snimak treba da bude lekcija svim vlasnicima pasa, da ne ostavljaju svoje mezimce u automobilu, pogotovo sada kada se najavljuju velike vrućine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track