GLOBALNA POBUNA, DIGAO SE CEO SVET: Haos na Tviteru i Fejsu zbog ukidanja pucketave folije!
Foto: Twitter

Verovali ili ne

GLOBALNA POBUNA, DIGAO SE CEO SVET: Haos na Tviteru i Fejsu zbog ukidanja pucketave folije!

Ludi svet -
Nova verzija ove omiljene zabave imaće spojene balončiće, tako da kad pritisnete jedan on neće pući, već će se vazduh iz njega rasporediti u ostale balončiće sa kojima je povezan

Pucketava folija za pakovanje više neće biti pucketava: proizvođač najavio redizajn, tako da balončići više nećepuckati kad ih pritisnemo.

Nova verzija ove omiljene zabave dece i odraslih širom sveta imaće spojene balončiće, tako da kad pritisnetejedan on neće pući, već će se vazduh iz njega rasporediti u ostale balončiće sa kojima je povezan.

Dakle, neće više biti glasnog pucketanja kad balončić pukne, tog izvora bezazlene, dečije radosti.

Ova zabava toliko je omiljena, da grupa na Fejsbuku posvećena pucketavoj foliji ima više od pola miliona članova,a postoji i Dan pucketave folije koji se obeležava 16. januara. Kad to uzmete u obzir, ne čudi što je odluka o redizajnuizazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

"O ne, kako ću sad da zabavljam decu?", "Nemoguće! Zar nisu svesni da nas već i sam pogled na pucketavu folijuvraća u detinjstvo?!" samo su neki od komentara na Tviteru.

Jedina uteha je to što će se stari "model" pucketave folije prodavati još neko vreme uporedo sa novom verzijomovog proizvoda, prenosi Dejli mejl.

(Mondo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track