NAJGORI PROFESOR NA SVETU: Terao studenta da jede izmet i pije urin, a razlog je još bizarniji
Foto: Profimedija

Završio

NAJGORI PROFESOR NA SVETU: Terao studenta da jede izmet i pije urin, a razlog je još bizarniji

Ludi svet -
Žrtva je sve to trepela jer se nadala da će mu profesor pomoći da nađe posao

SEUL - Univerzitetski profesor i još tri osobe u Južnoj Koreji su uhapšene jer su navodno primoravali bivšeg studenta da jede ljudski izmet i na druge načine ga ponižavali.

Navodno maltretiranje počelo je 2013. kada je profesor dizajna zaposlio bivšeg studenta u organizaciji koju vodi, navodi se u saopštenju policije u gradu Seongnam, južno od Seula.

Profesor i još tri radnika, takođe bivši studenti, tukli su žrtvu košarkaškom loptom i drugim predmetima zbog, kako su rekli, profesionalnih grešaka i slabog karaktera. Takođe su ga primoravali da jede njihov izmet i pije urin iz plastičnih flaša u 16 navrata.

Stavljali su mu i plastične kese na glavu a zatim unutar njih prskali "biber-sprej", dodaje se u policijskom saopštenju. Žrtva je sve to trepela jer se nadala da će mu profesor pomoći da nađe posao, navela je policija.

Profesor je optužen i da je naterao žrtvu da radi u restoranu uzimajući mu platu. O svemu tome policiju je obavestio jedan od radnika u tom restoranu. Organizacija koju vodi profesor je nevladina organizacija koja objavljuje akademske časopise i organizuje forume. Policija nije objavila imena žrtve niti uhapšenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track