(VIDEO) HTEO JE DA PREBIJE MOTOCIKLISTU: Vrlo brzo je požalio zbog svoje naravi
Foto: Jutjub

Velika greška

(VIDEO) HTEO JE DA PREBIJE MOTOCIKLISTU: Vrlo brzo je požalio zbog svoje naravi

Ludi svet -
Vozač automobila naglo je izašao iz svog vozila i odmah počeo da napada moticiklistu, unoseći mu se u lice i pokušavajući da ga udari šakom

Snimak objavljen na Jutjubu pokazuje poprilično drugačiju sliku motociklista od one koju (često neopravdano) ima većina ljudi, koji ih doživljavaju kao osobe koje su sklone incidentima i kratkog su fitilja. Kamera na kacigi motocikliste snimila je ovaj incident, a sve se deseilo u Arizoni.Motociklistu i njegovu prijateljicu napao je vrlo ljut čovek, koji je iza njih vozio u automobilu. Razlog njegovog besnog ispada nije poznat, ali snimak je nastao kad su stajali na semaforu. Vozač automobila naglo je izašao iz svog vozila i odmah počeo da napada moticiklistu, unoseći mu se u lice i pokušavajući da ga udari šakom.

Međutim, napad nije dugo trajao, motociklista je preuzeo stvar u svoje ruke i oborio je napasnika na zemlju, držeći mu ruke i pritisnuvši ga o tlo dok nije došla pomoć.Uz objavljen video na Jujtjubu, autor je napisao i sledeće: “Vozač automobila je očigledno slomio zglob kad je pao na zemlju, zbog čega sam rekao da ne trebaju da ga vode u pritvor. Protiv njega će biti podignuto više optužbi, uključujući ugrožavanje, pretnje i napad. I ja i policajci s kojima sam razgovarao verujemo da je bio pod uticajem nečega. Datum suđenja uskoro će biti objavljen”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track