OTKRIVENA TAJNA FOTKE KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Evo ko to leži ispod nogu mladenaca
Foto: Imgur

Nećete verovati

OTKRIVENA TAJNA FOTKE KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Evo ko to leži ispod nogu mladenaca

Ludi svet -
Zatvorio sam oči i prepustio se romantičnom trenutku kad sam čuo tup udarac, rekao je mladoženja a onda objasnio šta se dalje dogodilo

Tajnu neobične fotografije novopečenih mladenaca i osobe koja leži pod njihovim nogama, koja je juče 'zapalila' društvene mreže', razotkrili su sami akteri.

Kevin Kenedi rajan (25) i vršnjakinja Džesika Rajan Smit taman su se spremili za prvi poljubac kad je kuma, mladoženjina mlađa sestra, pala licem ravno na pod.

"Zatvorio sam oči i prepustio se romantičnom trenutku kad sam čuo tup udarac", rekao je Rajan za "ABC News".

Pomislio je da se spotakla o nešto pa je počeo da se smeje. Međutim, šestnaestogodišnja Grejs Rajan se zapravo onesvestila od vrućine budući da je taj dan u Čigaku bilo više od 30 stepeni, a u dvorani je bilo zastrašujuće vruće. Usput je srušila vazu sa cvećem koja se rasula po podu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Svi su brzo pritekli u pomoć i podigli zbunjenu devojku koja je zaradila masnice na čelu i ispod oka, pa je zbog iscrpljenosti otišla u sobu da nešto pojede, popije i odmori.

Mladenci su ponovili poljubac, a nisu shvatili da je ceo incident snimljen sve dok fotograf nije pitao da li žele da fotografiju sestrinog pada uvrste u album. Odlučili su da to ipak preskoče ali je ona vrlo brzo dospela na društvene mreže.

KURIR MOŽETE PRATITI I NA VAJBERU http://chats.viber.com/kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track