(VIDEO) UTRČALA JE U ČOPOR BESNIH PASA: Oduševiće vas žena koja je spasla jadno biće od surove smrti
Foto: Jutjub

Hrabro

(VIDEO) UTRČALA JE U ČOPOR BESNIH PASA: Oduševiće vas žena koja je spasla jadno biće od surove smrti

Ludi svet -
Kada su lovci i psi saterali lisicu u ćošak, ova žena je odlučila da mora da interveniše

Postoji mnogo ljudi širom sveta koji smatraju lov sportom. Međutim, postoje i oni koji misle da lov osim ako nije za ishranu je okrutan. Kada vidite ovaj video, biće teško a da ne stanete upravo na tu stranu.

Kada su lovci i psi saterali lisicu u ćošak, ova žena je odlučila da mora da interveniše. Lov na lisice je zločin u Velikoj Britaniji gde je ovaj video i napravljen, tako da je bilo veoma hrabro i pravedno od nje što je spasila ovu jadnu lisicu.

ESCALOFRIANTE Mujer salva a zorro mientras era cazado

Activistas en Reino Unido salen cada fin de semana a sabotear la caza del zorro, que es ILEGAL, pero que permiten igualmente. Arriesgando su vida literalmente entre cazadores que ya han matado y agredido humanos. En este vídeo escalofriante podeis ver a una mujer salvando en último minuto a un zorro que ya estaba siendo cazado.Caza es asesinato!Ayúdanos a seguir salvando animales:► Hazte socio desde 6€ al mes: http://bit.ly/sociaLVAS► Haz Teaming con nosotros y dona 1€ al mes: http://bit.ly/1lifs2x► Dona: Banco SantanderIBAN ES95 0049 4388 3028 9001 5697Paypal: info@leonveganoanimalsanctuary.org

Posted by Leon Vegano Animal Sanctuary on Tuesday, September 1, 2015

Ovo je zaista bio herojski čin. Ona ni u jednom trenutku nije oklevala da utrči u čopor besnih pasa i spase lisicu. Ovim plemenitim činom pokazala je koliko joj je stalo do zakona o zabrani lova na lisice u njenoj zemlji.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track