(VIDEO) KADA BANDŽI DŽAMP POĐE PO ZLU: Muškarac se jedva spasao od skoka sa mosta
Foto: Jutjub

Problem na snimanju

(VIDEO) KADA BANDŽI DŽAMP POĐE PO ZLU: Muškarac se jedva spasao od skoka sa mosta

Ludi svet -
Umesto da se odbije o površinu vode i vrati gore, kao kod svakog bandži džampa, njegova glava se zabila u more i on je ostao u potpunosti potopljen

Izgleda da se niko nije potrudio da pravilno izmeri razdaljinu između mosta i vode pre nego što je muškarac skočioOvo je trenutak kada zastaje srce kada muškarac upada u vodu nakon nestručnog skakanja.Muškarac je snimao televizijski reklamu u Bangkoku, za kineskog mobilnog operatera, kada se bacio sa mosta.Međutim, umesto da se odbije o površinu vode i vrati gore, kao kod svakog bandži džampa, njegova glava se zabila u more i on je ostao u potpunosti potopljen.

Jedan od članova ekipe trebalo je da skoči prvi i testira skok, ali prema izveštaju, standardna procedura nije bila ispraćena kako treba.

U video snimku, muškarac je gurnut sa platforme sa koje je leteo 15 metara do vode i onda glavom uleteo u more. Spasilački tim bio je na licu mesta i odmah su ga izvukli iz vode.

Odveden je u bolnicu, ali prema izveštajima nije imao nikakve ozbiljnije povrede i ako je na snimku izgledalo kao da je vrlo opasna situacija.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track