Posle 2 godine otkrila da joj je dečko žena: Imali smo odnos, zgrabila sam ga i zakačila nešto
Foto: Think

Neverovatna prevara

Posle 2 godine otkrila da joj je dečko žena: Imali smo odnos, zgrabila sam ga i zakačila nešto

Ludi svet -
Britanka prijavila je policiji svoju poznanicu koja se dve godine pravila da joj je dečko koristeći veštački penis tokom seksa

U današnje vreme skoro svaki dan možemo da naletimo na bizarne priče na internetu, ali ova je današnji hit.

Naime, nepoznata Britanka prijavila je policiji svoju poznanicu koja se dve godine pravila da joj je dečko koristeći veštački penis tokom seksa.

Koliko god neverovatna priča bila, britanski Telegraf je otkrio detalje.

Britanka je policiji, a kasnije i sudu, ispričala kako je mislila da vodi ljubav s muškarcem imena Kaj Fortune, koji se oporavljao od tumora na mozgu i nije želeo da mu iko vidi ožiljke. Ali, s vremenom je otkrila kako je zapravo reč o njenoj prijateljici, 25-godišnjoj Gejl Njulend, koja ju je nagovorila da stavi povez na oči tekom njihovih seksualnih susreta u kojima je, umesto prave stvari, koristila protetiku.

Njulend se trenutno nalazi na suđenju gde negira krivicu za pet seksualnih napada između februara i juna 2013. Na sudu je rečeno kako je žrtva 2011. na Fejsbuku dobila zahtev za prijateljstvo od Kaja Fortunea koji se pretvarao da je polu-Filipinac, a polu-Latino.

Komunicirali su isključivo onlajn, a Kaj joj je rekao da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći nakon koje mu je otkriven tumor na mozgu. Nalazio se na lečenju u bolnici i nije bio u stanju da je vidi.

Ali, često su pričali preko telefona i žrtva je primetila da Kaj ima visok glas.

"Rekao mi je koliko sam mu pomogla u oporavku, da je to bio znak, da bi trebalo da se venčamo, da imamo decu, da ćemo da radimo mnogo stvari", kazala je žrtva.

Tokom tog vremena, žrtva je upoznala Newland, s kojom je postala vrlo dobra prijateljica i koja je tvrdila da zna Kaja. Na kraju, žrtva i Kaj su odlučili da se nađu u jednom hotelu.

"Jedini uslov koji je imao jeste da nosim povez na očima jer je bio "nervozan oko svog izgleda" i "nije mogao pravilno da hoda" zbog oštećenja živaca i mišića", ispričala je žrtva.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Pred sudom i porotom opisala je prvi susret.

"Kaj je bio u kupatilu kada sam ušla u sobu. Krevet je bio prekriven laticama ruže i medvedićima. Stavila sam na oči povez za spavanje i šal. Tada je došao Kaj, koji se tresao. Rekao je da se sam odjavio iz bolnice", navodi žrtva.

Par je potom vodio ljubav, a Njulend tvrdi da je koristila protezu kao penis, pre nego što je, igrajući ulogu Kaja, kazala da mora da se vrati u bolnicu.

Nakon toga usledilo je još nekoliko susreta u hotelu pre nego što je Kaj otišao do žrtvinog stana.

Opisujući poslednji susret, pre odlaska u policiju, žrtva je navela: "Imali smo seks i zgrabila sam ga za glavu i moja je ruka zapela na nečemu. Jednostavno nije bio pravi osećaj. Sedela sam na krevetu, on je stajao. Nešto u mojoj glavi je vrištalo "skini povez". I skinula sam ga. Gejl je stajala pored mene. Nisam mogla da verujem. Rekla je samo, "nije ono što misliš", zaključila je žrtva.

(Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track