NE IDI U HRVATSKU, TAMO UBIJAJU LJUDE: Ovaj video je nasmejao ceo region, ali ona je bila ozbiljna
Foto: Printskrin

Zabrinuta majka

NE IDI U HRVATSKU, TAMO UBIJAJU LJUDE: Ovaj video je nasmejao ceo region, ali ona je bila ozbiljna

Ludi svet -
Video je nasmejao ekipu koja je u komentarima odlučila da otkrije kako je "zapravo" u Hrvatskoj

Na društvenim mrežama i medijima u Hrvatskoj ovih dana se širi video Britanke koja urla na svoje dete i zabranjuje mu odlazak u Hrvatsku.

"Ne ideš u Hrvatsku! Tamo ubijaju ljude. Zatvorićeš oči, staviti slušalice i pretvarati se da si tamo", zaurlala je zabrinuta majka.

Naravno, video je nasmejao ekipu koja je u komentarima odlučila da otkrije kako je "zapravo" u Hrvatskoj, prenosi Index.

"Jednom sam putovao u Hrvatsku i čim je avion uleteo u hrvatski vazdušni prostor, jednostavno su je.eno poubijali sve u avionu. Odvratno iskustvo", "Sećam se kad sam poslednji put ubijen u Hrvatskoj", "Naravno da ubijamo ljude. Šta mislite, zašto snimaju Igru prestola u Hrvatskoj", "Mogu da potvrdim ovo. Bio sam tamo više puta. Još uvek sam mrtav", "Čak je i Čak Noris poginuo u Hrvatskoj", "Ubijamo ljude? Gluposti, jutros sam prošetao centrom grada i bilo je možda desetak leševa koji su trunuli na suncu. Ne bi trebalo ovako generalizovati, ovo mi je uvredljivo" i "Kad posetite Hrvatsku prvo što ćete reći je: "Vidim mrtve ljude'", samo su neki od komentara.

http://www.youtube.com/watch?v=jLc8IlvLzoQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track