(VIDEO) KUĆA STRAVE: U ovom ukletom domu se pokriva ogledalo, evo zašto
Foto: Printskrin

Jeziva legenda

(VIDEO) KUĆA STRAVE: U ovom ukletom domu se pokriva ogledalo, evo zašto

Ludi svet -
Plantaža datira s kraja 18. veka i sagrađena je na mestu gde se nekada nalazilo indijansko groblje

Plantaža Mirtles u Lujzijani smatra se jednim od naukletijih mesta u Americi, a kuća na njoj jednom od najstrašnijih objekata na svetu. Duhovi, jezivi krici i neobjašnjivi fenomeni i danas ovde privlače hiljade lovaca na paranormalno, a jedno naizgled obično ogledalo najjezivija je atrakcija ovog mesta.

Plantaža datira s kraja 18. veka i sagrađena je na mestu gde se nekada nalazilo indijansko groblje.

Dodatno, godinama se pričalo da su se na ovom mestu događala ritualna ubistva i da je najmanje 10 osoba nestalo jedno kada su ušli u kuću na imaju Mirtles.

U glavnom predsoblju ovog zdanja nalazi se ogledalo. Legenda kaže da u njemu i danas žive duhovi Sare Vudruf i njene dece, porodice koja je brinula o imanju pre nego što su svi mislteriozno umrli u kratkom vremenskom roku.

U tim krajevima Luizijane, strogo se poštuje običaj pokrivanja ogledala kada je u kući pokojnik kako bi njegov duh mogao slobodno da odleti i ne ostane zarobljen u staklu. Međutim, nakon smrti Vudrufovih, ogledalo nije pokriveno!

Od tada, kuću opseda duh žene koja plače, a mnogobrojni posetioci ovog mesta se kunu da su videli i čuli glasove dece kako se igraju u bašti ili samo gledaju u njih kao da žele nešto da im kažu.

http://www.youtube.com/watch?v=MFkmzNkfzo0

(List25.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track