OVO ĆE VAM VRATITI VERU U ČOVEČANSTVO: Oduševiće vas šta je policajac učinio za jednog čoveka
Foto: Youtube/screenshot

Humanost

OVO ĆE VAM VRATITI VERU U ČOVEČANSTVO: Oduševiće vas šta je policajac učinio za jednog čoveka

Ludi svet -
Čoveku, koji je svakog dana hodao pet sati do svog posla, se promenio život kada je upoznao policajca Stempera

Semjuel Meiksueiro prolazi kroz težak period, spavajući samo nekoliko sati dnevno kako bi stigao na vreme na posao. Kada ne spava na klupicama u parku, hoda od Kanzas Sitija do Mišna samo da ne bi izgubio posao.

Kada je jedanput, hodajući do posla, napravio pauzu u Svini parku, učinio se sumnjivim nekom od prolaznika, koji je pozvao policiju. Policajac Stemper je u ubrzo nakon poziva stigao u park.

"Dok sam mu pričao svoju priču, primetio sam kako spušta svoj gard. Shvatio je da nisam lutalica, da imam posao i da dajem sve od sebe kako bih preživeo. Policajac me je nakon toga odvezao na posao. Oduševio sam se. Nije mogao da shvati kako izdržavam petočasovna putovanja do posla i nazad." rekao je Semjuel.

Ali to nije bio kraj Stemperove darežljivosti, policajac se vratio pola sata kasnije sa biciklom koju je kupio kako bi Semjuelu olakšao putovanje.

Foto: Youtube/screenshot
Foto: Youtube/screenshot

"Plakao sam. Nisam mogao da poverujem u to što vidim. Život je baš težak za mene sada. Svaka vrsta pomoći je blagoslov. Najiskrenije mu se zahvaljujem." drhtavim glasom je ispričao Semjuel.

Policajac Stemper je nakon toga rekao da je to, što je u mogućnosti da pomogne nekome u nevolji, kulminacija njegove karijere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track