(FOTO) STAN U LONDONU OD 680 EVRA: Devojka poludela kada je videla da šta je u pitanju...
Foto: /scretwitter.com/alex_lomax

Suludo

(FOTO) STAN U LONDONU OD 680 EVRA: Devojka poludela kada je videla da šta je u pitanju...

Ludi svet -
Devojka se zaprepastila kada je videla stan koji je zapravo špajz ispod stepeništa

Aleks Lomaks je ponašla oglas za "stan" čija cena iznajmljivanja na mesečnom nivou iznosi 680 evra bez troškova. U oglasu za stan stoji da se nalazi u sklopu kuće u Klaphamu, delu Londona koji uglavnom naseljavaju studenti i profesori. Aleks se izjadala na Tviteru, upoređujući ovaj špajz sa Hari Poterovom spavaćom sobom u Prajvet Drajvu.

"Šokirala sam se i trebalo je da budem još ljuća, da budem iskrena. Otišla sam što sam brže mogla odatle i rekla vlasniku da "stan" nije po mom ukusu. Bila sam poprilično iznervirana. Mislim da je vlasnik rekao da tu žive još tri cimera, ali nisam videla nikoga. Selim se u London kako bih našla posao u novinarskoj branši. Uopšte nije izgledalo loše, sudeći po opisu, ali ovo je očigledno najgore mesto koje sam ikada videla. Dvaput ću razmisliti sledeći put kada budem tražila stan bez slike", rekla je preneražena Aleks.

U oglasu je stajalo da je stan potpuno opremljen i da vlasnik traži druželjubivu i osobu otvorenog uma u prelepoj kući u Klaphamu i da se troškovi dele na oko 100 evra mesečno po osobi.

Londonske cene za iznajmljivanje stanova su sulude u studentskoj sezoni, kreću se i do 800 evra mesečno bez troškova.

(The Telegraph)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track