BOLJE JE BITI SAM NEGO SA NJIM: Ovo su primeri najgorih muškaraca na svetu
Foto: Ilyke.com

Užas!

BOLJE JE BITI SAM NEGO SA NJIM: Ovo su primeri najgorih muškaraca na svetu

Ludi svet -
U ovim primerima ne postoji momak koji je vredan ičega, a tekst bi trebalo da bude dovoljan da vas sačuva od davljenja u ovom "bazenu"

Imate najgoreg dečka ikada? Znate onaj stari savet, "bolje je biti i sam nego u lošem društvu", nikada ništa pametnije nije rečeno. U ovim primerima ne postoji momak koji je vredan ičega, a tekst bi trebalo da bude dovoljan da vas sačuva od davljenja u ovom "bazenu".1. Momak koji tuče svoju devojku koja je kvadriplegičar.Džejkobi Smit, koji zvuči kao da je pravo srce, mislio je da je pravi način da nauči svoju devojku Tiešu Bel, da ne prolazi u kolicima ispred televozora tako što će izazvati fizički obračun. On je udario u lice 10 puta kako bi postigao svoju poentu. On nije negirao napad, ali je vrlo brzo rekao da je to uradio u samoodbrani. Bel inače ima amputirane obe ruke i noge zbog bolesti iz detinjstva. On takođe tvrdi da ga je varala pre tuče i da ga je gađala tiganjem punim urina tokom svađe. Da li zaista nešto treba da se doda posle ovoga? Zapravo, postoji. Ona i dalje planira da se uda za njega. "Oboma treba stručnjak za kontrolisanje besa", rekla je.

2. Momak koji je slao gole slike svoje bivše devojke njenoj porodici.Dok se zabavljao sa jednom devojkom, Dejv Simons (51) snimao je sa njom seksualne radnje bez njenog znanja ili pristanka. Kada su se razišli Simons je uradio ono što bi svaki lud čovek uradio: seksi fotografije pretvorio je u božićne čestitke i poslao je celoj njenoj porodici.

3. Organizovao je silovanje svoje bivše devojke.Bivši marinac, Džebedaja Džejms Stajp bio je ljut što ga je ostavila devojka, pa je u njeno ime ostvorio nalog na jednoj društvenoj mreži za upoznavanje i napisao kako ona traga za "fantazijom o silovanju". U oglasu je pisalo i da ona traži pravog agresivnom muškarca. Jedan se odazvao, upao joj je u kuću, vezao i silovao pod pretnjom pištoljem. Za njegov udeo u zločinu, Džebedaja je osuđen na 60 godina zatvora do doživotne.

4. Tinejdžer koji je ubio bivšu devojku - za besplatni doručak

Jezivo. Da, ova priča isto toliko strašno zvuči. Neimenovani 15-godišnji britanski tinejdžer optužen je za ubistvo svoje bivše devojke jer je u više navrata udario u glavu kamenom - rekao je da je to učinio zbog opklade za besplatni doručak. Tinejdžer se navodno hvalio kako je lako ubiti nekoga, a nekoliko prijatelja ga je ohrabrilo kako bi to trebalo i da dokaže."Šta biste uradili da je stvarno ubijem?""Kupio bih ti doručak", odgovorio je njegov prijatelj.Nekoliko dana kasnije, tinejdžer je napisao svom prijatelju: "Ne govori ništa, ali mi duguješ doručak."Navodno se žalio prijateljima koliko je teško slomiti vrat devojci."Bila mi je okrenuta leđima i pomislio sam , to je to. Sad ću da joj slomim vrat. Toliko je vrištala da sam pokupio kamen i počeo da je udaram. Najgori deo je bio kada sam joj slomio lobanju."

5. Smestio je bivšoj devojci pljačku i umalo se izvukao.2010. godine, Simona Sumasar je uhapšena jer je držala 3 osobe na nišanu. Jedini problem? Ona to nije uradila, ustvari njen bivši dečko Džeri Ramratan ju je optužio za pljačku. Ramratan je bio ljut što ga je optužila za silovanje, pa je koristio zastrašivanje i podmićivanje da ubedi tri ilegalna imigranta da tvrde kako ih je ona opljačkala i držala na nišanu. Policijaci nisu dovodili u sumnju njihove priče, a Sumasar je provela u zatvoru sedam meseci čekajući suđenje, tek tada je anonimni doušnik rekao policiji da je Ramratan smislio sve. On je znao postupak policije i spremio je svedoke jako dobro. Izabrao je ljude koje on poznaje, ali koji se ne poznaju međusobno. "Bio je veoma pametan", rekao je porrtparol Okružnog tužioca Kerol Trotere.

6. Čovek koji je ubio mačku svoje devojke u samoodbrani.Džozed Pecka koji je inače igrao sporednu ulogu u seriji "Seks i grad" tvrdio je da je on ubio mačku svoje devojke Lise Altobeli u samoodbrani.Jedini problem? Ovoj mački su kandže bile sklonjene hirurški. On je bio ljubomoran na mačku i rekao je Lisi da misli da više voli mačku od njega. Jedne noći je napao, ona je uspela da pobegne, ali mačka je ostala. Navodno je od jadne životinje napravio kašu.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track