(VIDEO) SRCEPARAJUĆE PISMO JEDNOG DEČAKA: Molio sudiju da mu majka ostane u zatvoru!
Foto: Jutjub

Plaši se majke

(VIDEO) SRCEPARAJUĆE PISMO JEDNOG DEČAKA: Molio sudiju da mu majka ostane u zatvoru!

Ludi svet -
Smitova je osuđena za ubistvo iz nehata i skrivanje dokaza nakon što je izbola nožem i ubila Brejdinovog oca. Ovaj nasilni zločin dogodio se ispred dečaka, koji je tada imao 4 godine, i pred njegovom sestrom

Pismo 10-godišnjeg dečaka sudiji raširilo se neverovatnom brzinom društvenim mrežama, a njegove reči dotakle su mnoga srca, dok moli da mu majka ostane u zatvoru.Dečak, identifikovan kao Brejdin Takač, poslao je rukom pisano pismo moleći da njegovoj majci Šenon Smit ne bude odobreno oslobađanje.Smitova je osuđena za ubistvo iz nehata i skrivanje dokaza nakon što je izbola nožem i ubila Brejdinovog oca. Ovaj nasilni zločin dogodio se ispred dečaka, koji je tada imao 4 godine, i pred njegovom sestrom.

Ona sada treba da se pojavi pred sudijom tokom saslušanja za prevremeno puštanje na slobodu, što je navelo Brejdina da svoje srce "stavi na papir" u očajničkoj molbi sudiji."Dragi Sudija Piler, osećam da moja majka treba da ostane u zatvoru jer sam video kako je ubadala mog oca kroz srce sa mojom sestrom unaručju. To je odnelo veliki deo sreće iz mog života i života moje sestre."

Njegov otac Robert Takač II imao je tada 25 godina. Smitova je tvrdila da ga je ubila u samoodbrani. za sada je služila 6 od 10 godina zatvora.

"Život bi za mene bio 10 puta bolji da mama nije ubila tatu", napisao je Brejdin."Mislim da bi bilo bolje i za mene i za moju sestru da mama ostane u zatvoru jer je se plašim."

Pismo dečaka bilo je deo kampanje da se Šenon zadrži u zatvoru, koju je organizovala porodica ubijenog oca.Smit je tvrdila da je bila samoodbrana, ali porota je osudila za još lakše delo, a to je ubistvo iz nehata.Osuđena je na 10 godina zatvora.

Dok izveštaji i svedočenja ukazuju na fizičko zlostavljanje sa obe strane u različitim vremenima, tokom kobne svađe 2009. godine, Smitova je Takača ibola nožem kroz srce i oprala nož.

Patricia Tod, koja je podigla svoje unuke, rekla je:

"Brejdin je rekao da ga je otac ostavio da bude u ćošku jer je upao u nevolje, a onda se njegova majka naljutila. Robi je držao njegovu sestru Bruklin i da je njegova majka imala nož i krenula na oca, on je odgurnio, ali ona se vratila i ubola ga u srce."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track