BIZARNE LJUBAVI: 7 osuđenih ubica koji su se oženili svojim obožavateljkama u zatvoru!
Foto: Firsttoknow

Svako nađe nekoga

BIZARNE LJUBAVI: 7 osuđenih ubica koji su se oženili svojim obožavateljkama u zatvoru!

Ludi svet -
Ako prolazite kroz težak period pronalaženja ljubavi, verujte bukvalno postoji svako za svakoga tamo negde. Kako možemo biti sigurni u vezi ovoga?

Jer, čak i serijske ubice koji su osuđeni za neke od najstrašnijih zločina pronašli su ljubav - i to u zatvoru.Ovih sedam osuđenih ubica pronašli su ljubav dok su bili u zatvoru i oženili se ženama koje su im pisale pisma. Neki od njih dobili su i decu dok su bili iza rešetaka.

Prođite kroz ovaj spisak kako biste saznali više detalja.

1. Ričard RamirezRičard Ramirez, poznat kao zloglasni noćni proginitelj Los Anđelesa, osuđen je na smrt zbog svojih zločina u koje su uključeni, silovanje, pljačka i serijska ubistva. Dok je čekao smrtnu kaznu, Ramirez je počeo da se dopisuje sa Dorin Lioj. Oni su se venčali 1996. godine, ali su se razišli do trenutka njegove smrti, a on se navodno odmah verio sa nekom drugom.

2. Ted BandiTed Bandi bio je ozloglašeni serijski ubica i nekrofil, ali je ipak i on uspeo da pronađe ljubav u zatvoru. Bandi je sreo Kerol En Bun pre zatvora kada su i radili zajedno. Tokom suđenja, Kerol je otputovala na Floridu da ga prati i da ga poseti. Na kraju su se venčali dok je bio u zatvoru, a čak su imali i bebu.

3. Filip JablonskiJablonski je upoznao i oženio Kerol Spadoni dok je služio zatvorsku kaznu zbog prvog ubistva. Kasnije je ubio i nju i njenu majku.

4. Oskar BolinBolin je brutalno ubio najmanje tri mlade žene, ali to mu nije ometalo u sreći sa damama. Bolin i Rozali Martinez, udata i javni branilac, upoznala ga je dok je on bio na smrtnoj kazni. Sastala se sa njim kako bi razgovarali o njegovom slučaju, ali je postala ubeđena u njegovu nevinost i potpuno se odvojila od svoje porodice i napustila posao. Venčali su se preko telefona.

5. Lajl Menendez

Lajl i njegov brat osuđeni su za ubistva svojih roditelja. Lajl se kasnije oženio dva puta dok je služio svoju doživotnu kaznu.

6. Suzan EtkinsEtkinsonova bila je sledbenica Čarlsa Mensona i pomogla mu je da počini 8 ubistava. Ona je bila dva puta u braku dok je bila u zatvoru, jednom 1981. godine, a drugi put 1987. godine, kada se razvela. U svom drugom braku ostala je sve do njene smrti 2009. godine.

7. Čarls "Teks" VotsonČlan Menson porodice koji je pomogao da se izvrši najmanje 5 ubistava. Oženio se i imao je četvoro dece, sve to dok je bio u zatvoru.

(First to Know)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track