(VIDEO) SVI VOLE BAMBIJA: Ovo su neverovatne priče o iskrenim prijateljstvima
Foto: Youtube/screenshot

Drugarstva

(VIDEO) SVI VOLE BAMBIJA: Ovo su neverovatne priče o iskrenim prijateljstvima

Ludi svet -
Većina bambija ne veruje ljudima pa čak ni drugim životinjama, a za to postoji i dobar razlog. Ali, u nekim situacijama kada se lane oseća usamljeno i nesigurno mogu se roditi velika prijateljstva.

1. Maca po imenu Miro bila je zadivljena kada je ugledala tek rođeno lane na ulaznim vratima kuće u kojoj živi. Lane je bilo staro tek 48 sati i nije moglo da održava ravnotežu. Ljudi koji su ovaj snimak zabeležili pomogli su mu da opet pronađe svoju porodicu.

Source: Kitten excited to see baby deer on the front porch by jhausman on Rumble

2. Miška je karelijski pas koji je specijalno treniran da pomože u pronalaženju medveda koji su zalutali u naseljena mesta u potrazi za hranom. Iako svoj posao shvata veoma ozbiljno, Miška veoma lako ume da se razneži. Snimak koji se pojavio na Jutjubu zabeležio je odnos Miške i laneta na zadnjem sedištu automobila. Lane je Mišku pomešalo sa majkom pa nije moglo da se odvoji.

3. Dok je prelazio autoput ovaj čovek je uočio bespomoćno lane. Ono je ustalo i počelo da hoda prema njemu misleći da mu je majka. Posle nekog vremena, bambi se umorio, a na svu sreću čovek je ugledao njegovu majku u blizini.

Source: Baby fawn thinks human is its mother by LittleThingsVideo on Rumble

4. Blizu Jelouston nacionalnog parka u SAD, Darius Sasnauskas imao je zadovoljstvo da upozna jedno lane. Nažalost, ono je iz vida izgubilo svoju porodicu jer je bilo povređeno i nije moglo da ih prati. Posle dosta nege, bambi je stao na svoje noge i bilo je vreme je da krene sam u divljinu. Ali, veza između bambija i Darijusa je toliko jaka da bambi nikako nije hteo da ode. Ipak, jedne posebne večeri konačno se ujedinio sa svojom porodicom.

5. Psi su veoma dobri prijatelji, to je dokazao i ovaj pas hraneći malog bambija koji je nedavno izgubio svoju majku.

Source: Dog feeds tiny deer who lost his mother by LittleThingsVideo on Rumble

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track