Najnovije vesti

(VIDEO) ŠOKANTNO OTKRIĆE: Austrijski arheolozi iskopali mobilni telefon iz 13. veka?
Foto: Printscreen Youtube

Nova teorija zavere

(VIDEO) ŠOKANTNO OTKRIĆE: Austrijski arheolozi iskopali mobilni telefon iz 13. veka?

Ludi svet
Veoma čudna vrsta uređaja koja nesumnjivo podseća na mobilni telefon navodno je pronađen u Austriji, a ono što je neobično je da se pretpostavlja da je "aparat" star 800 godina.

Naime, na jutjubu se pojavio video snimak na španskom jeziku u kome je prikazana fotografija uređaja koji je pronađen tokom iskopavanja u Austriji, a ono što je svima očigledno je da ovaj predmet izgleda poput modernih vajerles aparata.

Istraživači su pronašli ovaj neobičan objekat, za koji se tvrdi da datira iz 13. veka i izgleda kao mobilni telefon, posebno poput onih na početku "ere mobilnih telefona"

Ovo navodno otkriće je dodatno intrigirajuće i zbog toga što ovaj crni aparat na sebi ima tastaturu sa arapskim slovima.

U video snimku se tvrdi kako antropolizi i arheolozi ne mogu da objasne svrhu pronalaska, a zato su se probudili brojni teoretičari i stručnjaci za "vanzemaljske teme" koji su ubeđeni da je reč o uređaju za bežičnu komunukaciju koji su odavno prevaziđeni.

Ipak, vest o ovom pronalasku se ne može pronaći na priznatijim naučnim sajtovima, čime je kredibilitet ovog "otkrića" dodatno poljuljano.

(EPK)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...