11 PROBLEMA IZ 80-IH GODINA: Današnji klinci ovo nikada neće shvatiti!
Foto: Lifebuzz.com

Ko se seća?

11 PROBLEMA IZ 80-IH GODINA: Današnji klinci ovo nikada neće shvatiti!

Ludi svet -
Današnji problemi mladih mnogo se razlikuje od onih koji su nakeda bili "aktuelni", na primer: wi-fi u kafiću je jako spor, najslabija opcija svetlosti na telefonu je presvetla, mrzi me da dohvatim laptop pa moram da surfujem internetom na smart telefonu...

Mnogi od ovih problema su specifični za naše vreme i lako je prepoznati se u nekima, ali da li ste se zaista zapitali koji su problemi bili pre mobilnih telefona i kamera u telefonima?Na društvenoj mreži Reddit postavljeno je upravo takvo pitanje, tačnije korisnici su pisali o problemima koji su postojali tokom 80-ih godina, a njihovi odgovori će nas zaista učiniti srećnijima što živimo baš kako živimo:1. Telefonski kablovi

2. Preznojavanje kada se otac devojke sa kojom se viđate javi na telefon.

3. Kada treba da pronađete govornicu kako biste nekoga pozvali dok ste na ulici. Takođe, ne mora da znači da će se taj neko javiti na telefon.

4. Kada nemate para za govornicu, a hitno vam treba!

5. Kada stanete na benzinsku pumpu kako biste koristili veliki telefonski imenik jer namete novca da pozovete 911.

6. Propustili ste omiljeni šou? Film? Seriju? Šteta, nadajte se da će reprizirati kasnije tokom godine.

7. Ili još gore, sednete da gledate omiljenu emisiju, ali vreme emitovanja je pomereno. Sada morate da pregledate ceo TV vodič kako biste shvatili kada se emituje. Onda shvatite da je zapravo emisija bila sinoć!

8. Kada razvijete vaše fotografije sa odmora samo kako biste shvatili da ste držali prst na objektivu na više od pola filma.

9. Traka od audio kasete se zapetlja usred omiljene pesme. (Da, ovo se zaista događalo, i to češće nego što mislite).

10. Kada ste morali da ustanete da pritisnete dugme kako biste igrali Atari.

11. Baterije na vokmenu su se jako brzo praznile.

Mi se sećamo nekih od ovih problema, ali današnja deca nikada neće saznati za takve muke. Za vas koji ste živeli tokom 80-ih godina, šta biste dodali na ovoj listi? Koja dekada vam je bila bolja, 80-e ili 2010-e do sada?

(LifeBuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track