BLAGO NJEMU, BAŠ JE LEP: Fan Ratova Zvezda potrošio 300.000 dolara na botoks da liči na Džaba Hata!
Foto: Ilyke.com

Suludo!

BLAGO NJEMU, BAŠ JE LEP: Fan Ratova Zvezda potrošio 300.000 dolara na botoks da liči na Džaba Hata!

Ludi svet -
41-godišnjak fan Ratova Zvezda iz Kalifornije nije štedeo novac kako bi se podvrgao masovnim operacijama i 300 botoks injekcija da bi ličio na svog heroja iz detinjstva Džabu Hata.

Antonio Kareras uložio je više od 300.000 dolara i podvrgao se plastičnim operacijama, bio je na specijalnom režimu ishrane sa visokim unosom kalorija kako bi postao identična kopija Džaba Hata, pred premijeru najnovije epizode Ratova Zvezda."Rezultati operacije su zapanjujući", priznaje 41-godišnji fan."Jedva sam suzdržao suze kada sam prvi put video rezultate", priznaje u suzama."Džaba Hat izaziva poštovanje i svi ga se plaše. Bio sam žrtva maltretiranja kao dete i karakter Džabe Hata, iako je fikcija, utešio me je mnogo puta u detinjstvu", rekao je novinarima, vidno emotivan.

Iako su operacije zadovoljile Karerasa, njegovi rođaci nisu ni blizu uzbuđeni zbog njegovog novog izgleda."Volim svog brata i sve to, ali njemu očigledno treba terapija", upozorava njegov stariji brat."Niko normalan ne stavlja hipoteku na kuću da bi izgledao kao čudovište", rekao je besan."Ne razumem zašto nam nikada nije rekao šta ga muči pre nego što je započeo sa operacijama", dodaje njegova sestra Tanja."Ovo je veliko iznenađenje koje ne bih poželela ni najvećem neprijatelju", insistira ona.

Iako mu njegov brat i sestra ne daju podršku, njegova majka veruje da ono što njenog sina čini srećnim je najbitnije na kraju krajeva."Oduvek sam bila ponosna na mog sina i uvek sam smatrala da je lep", priznaje njegova majka, Huanita. "Ja sam starija žena, ja ne razumem ništa vezano za Ratove Zvezda, ali dokle god on prati Božji put, ja ću podržati njegove odluke", priznaje majka."Postoje gore stvari u životu, mogao je da postane homoseksualac", rekla je za lokalne vesti, vidno olakšana.Sve u svemu, san Antonia Karerasa koštaće ga skoro pola miliona dolara, ali uprkos ovim ogromnim troškovima, Kareras kaže da ispunjavanje dečijeg sna nema cenu.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track