ZVER IZ DŽERSIJA: Užasni zločinac čiji je život zreo za filmsku adaptaciju
Foto: Ilyke.com

Zastrašujuće

ZVER IZ DŽERSIJA: Užasni zločinac čiji je život zreo za filmsku adaptaciju

Ludi svet -
Kada pomislite na užasne kriminalce, verovatno vam na pamet padnu zločinci kao što je Ted Bandi. Ali svet jezivih zločinaca je mnogo veći od toga!

Nisu ni sve serijske ubice iste niti su plodne u svom "delovanju" kao Bandi, i ti drugi su idalje jedinstveno zastrašujući. Edvard Pajsnel, poznat je i kao Zver iz Džersija.1. Od 1960. do 1971. godine, Pajsnel je terorisao malo ostrvo Džersi, locirano u engleskom Kanalu.

2. Pajsnel je provaljivao u domove kada padne mrak noseći jezivu gumenu masku. Jednom kada je unutra, on je napadao i seksualno zlostavljao sve žene i decu koja su se našla u kući.

3. I dok njegovi zločini blede u poređenju sa Bandijem, Pajsnel se činio dosta jeziviji zbog domaće maske koju je nosio tokom napada, što možete da vidite na fotografijama ispod.

4. Njegovi napadi su se završili kada je uhapšen jer je vozio ukradeno vozilo. Unutar auta, policija je pronašla Pajsnelov kostim.

5. Ta maska je jeziva. Jasno nam je zašto je dobio takav nadimak. Srećom, više nikada neće dobiti šansu da ikoga povredi.Decembra, 1971. godine, Pajsnel je osuđen zbog 13 napad, silovanja i sodomije. Proveo je narednih 30 godina u zatvoru do svoje smrti 1994. godine.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track