IZ NEKOG ČUDNOG RAZLOGA: Ovaj par ne može da proda svoju Kad jaganjci utihnu kuću!
Foto: Jutjub

Morbidno!

IZ NEKOG ČUDNOG RAZLOGA: Ovaj par ne može da proda svoju Kad jaganjci utihnu kuću!

Ludi svet -
Svako traži različite stvari u svojoj kući snova. Neki žele unutrašnji džakuzi, dok drugi fantaziraju o rajskoj kuhinji od nerđajućeg čelika. A neki samo žele da žive u kući, koju je nastanjivao fiktivni serijski ubica.

Skot i Barbara Lojd iz Peripolisa, Pensilvanija trenutno žive u kući u kojoj je sniman Oskarom nagrađen film "Kad jaganjci utihnu". Nakon nekoliko meseci borbe da pronađu kupca na tržištu, par je morao da spusti cenu sa 300.000 na 250.000 dolara.

Izgleda da ljudi baš i ne žele da žive ukući Bufalo Bila - fiktivni lik odgovoran za ubistva mladih ljudi, čiju je kožu uzimao nakon smrti. Ali, da se zna, podrum u kojoj je držao žrtve i u kom ih je ubijao sniman je na drugoj lokaciji.

Kuća sadrži prelep gazebo - gde je Bufalo BVil zabavljao svoje žrtve, pre nego što im je odrao kožu, naravno.

Istorijski teretni vagon nalazi se na imanju kuće i koristio se kao dom psihotičnog ubice Bufalo Bila - možda je tamo krio svoje žrtve.

U filmu "Kad jaganjci utihnu", moljac sleće u kuhinju i upozoravajući agenta FBI Klarisu Sterling da se nalazi u kući ubice koga traži - u stvarnom životu, nema moljaca u kuhinji, ali nalaze se originalni drveni podovi i pravo malo kuhinjsko ostrvo!

Trpezarija u kući sadrži originalne detalje poput tapeta - kuća je sagrađena 1910. godine.

Sećate li se kada agent Starling ulazi u kuću?

U filmu, jezivog Bufalo Bila, glumi Ted Levin, živi u kući u Sirkl Stritu br 8, a u stvarnom životu ovu kuću prodaju Skot i Barbara Lojd.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track