DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Ove ludačke slike su zapravo stvarne! Znamo da ne verujete, ali to je to!
Foto: Ilyke

Nema laži

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Ove ludačke slike su zapravo stvarne! Znamo da ne verujete, ali to je to!

Ludi svet -
Svašta se svakodnevno dešava na svetu, ali mi ne možemo sve da znamo. Međutim, zahvaljujući internetu i društvenim mrežama - možemo!

Ludačke slike koje vam predstavljamo će vas zaista naterati da protrljate oči i to nekoliko puta. Ko zna, neki od vas će možda otići da se umiju. Šta god da radite, ove slike su prave i ovo se desilo!Kako? Ne pitajte!1. Čovek senkaMi nemamo predstavu kako je ovo fizički moguće, ali imamo osećaj da umetnik koji stoji iza ovoga nije plaćen dovoljno da nam raznese mozak na ovaj način.

2. Plankovanje?Ova fotografija nas ostavlja sa mnogo pitanja! Koliko su visoko? Zašto ona drži bebu? Šta ona uopšte traži tu? Oh da, i verovatno najveće pitanje, kako on to radi?

3. Zeleni pašnjaciOvo je južna Moravija u Češkoj. Izgleda kao neka vrsta sna ili možda scena iz Pixarovog filma, ali ovo je prava fotografija prelepog seoskog pejzaža.

4. Drveće kamilje trnje, NamibijaOvoj fotografiji se najviše pričalo u poslednjem broju Nacional Geografik istori. na prvi pogled izgleda kao crtež koji je stvorio nekakav talentovani slikar, ili je samo golo drveće ispred narandžastog neba. U stvarnosti, to što je narandžasto je zapravo dina koja daje takvu boju zbog jutarnjeg sunca.

5. Kristalna pećinaOva pećina je jedno od najlepših mesta na Islandu. Oaefajokul, islandski najviši aktivni vulkan, kompresuje vazduh iz leda i upravo je to stvorilo oblik, teksturu i boje.

6. Vatra sa nebaIzgleda kao scena iz naučno-fantastičnog filma o razaranju, ali ovo je stvarno, nadamo se da su svi preživeli!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track