(FOTO) NEVEROVATNA PREVARA: Oženio se drugom, dok mu se devojka porađala
Foto: Facebook Printscreen

Latino zavodnik

(FOTO) NEVEROVATNA PREVARA: Oženio se drugom, dok mu se devojka porađala

Ludi svet -
Heder Mekgilion, ostala šokirana kad je saznala da joj se dečko ženio drugom, dok je ona na svet donosila njegovog sina.

Heder Mekgilion iz Škotske (24) upoznala je Adonisa Rodrigeza (21) dok su zajedno radili kao plesači u hotelu na Dominikani. Nakon više od godinu dana je zatrudnela, te je par počeo da planira zajednički život na Karipskom ostrvu. Međutim, Heder je pretrpela komplikacije tokom trudnoće i bila je primorana da se privremeno vrati u Škotsku, kako bi se porodila. Rodrigezu je odbijen zahtev za vizu, pa je ostao na ostrvu. Kad je donela na svet sina Dijega, stigla je zapanjujuća vest da se Adonis oženio Džulijom, nemačkom turistkinjom, za vreme njenog odsustva.

Pregnant Woman Discovers Her Lover Has Secretly Married Another Woman While She Was in Labour (Photos)...

Posted by Naija TabloidPage on Thursday, March 3, 2016

"Kada sam pročitala poruku osetila sam se kao da me je udario autobus. Nisam verovala svojim očima kad sam ugledala sliku Adonisa, zagrljenog sa ženom u venčanici - to je bilo potpuno apsurdno. Bili smo razdvojeni samo nekoliko nedelja i nije bilo šanse da je upoznao drugu i organizovao venčanje za manje od mesec dana", izjavila je Mekgilion.

"U prvom momentu nisam prepoznala osobu na slicu, a onda sam na svoj užas shvatila da je to Džulija. Ona je jednom prilikom odsela u hotelu u kom smo radili. Pre godinu dana primetila sam da se Adonis i ona dopisuju preko Fejsbuka, ali on me je uveravao da je to potpuno bezazleno, što mi svakako nije prijalo, ali sam u tom periodu ostala trudna i zaboravila na celu farsu", dalje navodi Heder. Kada ga je pozvala telefonom, Adonis je priznao sve, tvrdeći da se oženio isključivo radi vize.

Heder je primetila da se Džulija (31) podvrgla radikalnoj estetskoj promeni: "Na slici je neprepoznatljiva, zapravo sada liči na mene. Smršala je i ofarbala kosu da izgleda kao ja."

(Huff Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track