OVAJ DEČAK REŠIO JE MISTERIJU STARU 65 GODINA KORISTEĆI MAMIN FEJSBUK: Ova priča će vas rasplakati!
Foto: Jutjub

Neverovatno!

OVAJ DEČAK REŠIO JE MISTERIJU STARU 65 GODINA KORISTEĆI MAMIN FEJSBUK: Ova priča će vas rasplakati!

Ludi svet -
Kliford Bojson je 66-godišnji Amerikanac koji je bio sam skoro celog svog života. Sa 3 godine, Kliford je izgubio celu porodicu i stariju sestru kada su poslati u sirotište, a usvojile su ih različite porodice.

Nisu čuli jedno za drugo preko 60 godina, ali negde duboko u njemu nalazila se nada.Decenijama kasnije, nakon mnogo godina traženja za svojom sestrom, Kliford je bio dovoljno srećan da upozna Edija, 7-godišnjeg sina njegove gazdarice koji je mnogo zavoleo svog "Deda Kliforda".

7-godišnjak imao je čvrst stav prema Klifordovoj priči, "Niko ne bi trebalo da se oseća usamljeno", rekao je kada je saznao o Klifordovoj potrazi. Edi je tada imao sjajnu ideju: Možda on može da pronađe Klifordovu sestru na Fejsbuku!Međutim, Edi je bio premlad da ima svoj nalog na Fejsbuku, zamolio je mamu da mu malo pomogne. Ona se složila i pomogla mu u potrazi za prezimenom "Bojson".

Edi nije mogao da veruje šta je našao na Fejsbuku, "Bilo je jako puno fotografija. Jedna od njih je dosta ličila na Kliforda, a kada sam zumirao, shvatio sam koliko je velika sličnost. Pokazao sam sliku i mami i tati."Njeno ima bilo je Beti Bojson Bilado.

Glen Hanzelin, Edijev otac napisao je poruku Betinoj ćerki i usledilo je iznenađenje: Beti je zaista bila Klifordova sestra! Kliford je godinama tražio i nije uspevao da je pronađe, ali ovaj 7-godišnjak pronašao je za samo nekoliko minuta.

Brat i sestra proslavili su svoj ponovni susret jedne specijalne subote, 65 godina nakon što su rastavljeni kao deca. Sreli su se u hotelu blizu Klofordove kuće u Davenportu, Ajova.

Kliford je bio oduševljen kada je ugledao svoju sestru."Velika si kao mama", to su bile prve reči koje su izašle iz njegovih usta kada je video Beti. Ona je putovala kroz nekoliko država sa ćerkom i unukom kako bi srela svog brata.

3 generacije Bilado žena poklonile su Klifordu kofer kako ne bi imao opravdanje da odbije njihov poziv da dođe i poseti ih u Mizuri. Kliford više nikada ne mora da se oseća usamljeno.

Sve ovo dogodilo se zahvaljujući 7-godišnjem dečaku i njegovoj pretrazi na Fejsbuku. Edi još uvek gaji nadu za Kliforda:"On nikada nije bio na odmoru" Ja želim da idem u Diznilend sa njim."Nadamo se da će Kliford, Edi, Beti i ostatak njegove nove porodice uraditi baš to!

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track