VIDEO JE BLEDO, MRŠAVO LICE NA PROZORU KOMŠIJSKE KUĆE: Policija je pronašla nešto tragično unutra!
Foto: Jutjub

Misterija

VIDEO JE BLEDO, MRŠAVO LICE NA PROZORU KOMŠIJSKE KUĆE: Policija je pronašla nešto tragično unutra!

Ludi svet -
Policajac Mark Holste iz Floride, nikada neće zaboraviti poziv koji je primio 13. jula 2005. godine.

Čovek je prijavio da je video misterioznu, bledu devojčicu na prozoru komšijske kuće.

U ovoj oronuloj kući nikada niko nije video decu, ni u dvorištu niti bilo gde drugde.

Komšija je bio zabrinut da to može da bude slučaj dečijeg zlostavljanja, pa je policajac odmah otišao da istraži slučaj.

Policajac Holste je pokucao na vrata, ali ništa nije moglo da ga pripremi na ono šta je pronašao unutra: izmet životinja svuda po kući, stara hrana, đubre, paukove mreže i navodno na hiljade bubašvaba.

Ali ono što je bilo najgore od svega, rekao je Holste, bilo je dete unutra: 6-godišnja devojčica, izgladnela i gola, na sebi je imala samo prljavu pelenu, sedela je sama usred đubreta.

"Kada sam ušao u sobu, njene oči su bile širom otvorene. Otvorila je usta i otpuzala je sa strane kao kraba, u ćošak, prislonila kolena uz bradu i zagrlila noge rukama. Onda je počela da ispušta neke zvukove", objasnio je potrešeni policajac.

Ova devojčica se zvala Danijel. Ona je odmah odvedena u bolnicu u očajnom stanju. Njen govor i maniri bili su slični bebi od 6 meseci. Ona nije dobijala ljubav ni pažnju od svoje majke.

Danijelina majka poslata je u zatvor na 26 sati, a dobila je 2 godine kućnog pritvora, kao i 3 godine uslovne kazne. Danijel je odmah bila oduzeta od nje!

Danijel, devojčica koja je ceo život poznavala samo usamljenost, napokon je osetila malo sreće. Umesto da bude poslata u sirotište, divan par, Dian i Berni Liroj, su je usvojili. Oni su već imali 4 sina, ali su želeli devojčicu. Kada su videli Danijel, odmah su znali da žele da vode računa o njoj i da joj je suđeno da bude deo njihove porodice.

Danijel je usvojena nekoliko dana pre njenog 8. rođendana. Život nije bio lak za Danijel i njenu novu porodicu jer ona ima duboke psihološke traume iz prošlosti.

"Presvlači se 7-8 puta dnevno", rekao je Berni, njen novi otac. "I zabrinuta je u vezi sa hranom. Ponekada jede toliko da počne da povraća."

Upravo to je razlog zašto drže frižider pod ključem vezanim lancem. U suprotnom, Danijel bi sve pojela iz njega. Naravno, razlog ovome je njena strašna prošlost - njena majka je zamalo pustila da umre od gladi.

Ipak, uprkos njenom strašnom detinjstvu, Danijel je sve bolje i bilje u novom domu. Sada ima 15 godina, uživa u školi i ima blizak odnos sa svojim ocem. Postala je tatina devojčica nakon zlostavljanja od strane njene biološke majke. On kaže, "Ona je 2-godišnjakinja u telu 15-godišnje devojčice."

Svakim danom ona čini male korake u odrastanju. Njeni roditelji se nadaju da će jednog dana biti nezavisna i da će se možda i udati."Imati Deni u našim životima je kao rolerkoster. Onaj sa koga ne želimo da siđemo", rekli su roditelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja