IZVADILA JE SVE ZUBE I URADILA 20 PLASTIČNIH OPERACIJA: Ovako ona sada izgleda!
Foto: Instagram

Zastrašujuće

IZVADILA JE SVE ZUBE I URADILA 20 PLASTIČNIH OPERACIJA: Ovako ona sada izgleda!

Ludi svet -
Ovo je Alerija Avendano. Ona ima 26 godina i model je iz Venecuele. Svoju prvu plastičnu operaciju uradila je sa 19 godina. Misli da sve žene treba da prate njene stope kako bi bile "savršene".

19 godina je čak i pomalo staro za plastičnu operaciju u Venecueli. Ova zemlja osvojila je prvo mesto na Mis Sveta više neko bilo koja druga zemlja i potpuno je svakidašnje da devojke rade operacije grudi već sa 15 godina.

Aleria je otišla "pod nož" već 20 puta od njene prve operacije: uvećala je grudi, zadnjicu, usne, a to su samo neki od "radova".

Onda je usledila i operacija podizanja čela, zatim obrva, izduživanje vrata, nekoliko liposukcija i vađenja svih zuba.

Da, baš tako. Izvadila je sve zube kako bi ih zamenila za set "savršenog osmeha".

Ipak, najčudnija procedura od svih bila je ona koju je ova devojk auradila sama sebi. 6 godina je nosila uzani korset 23 sata dnevno, kako bi njen struk postao uzak. On je stisnuo čvrsto njene rebra, a njoj to nije smetalo iako su joj doktori savetovali da to ne radi.

Nošenje tako uzanih korseta može ozbiljno da ošteti unutrašnje organe i stvori poteškoće sa disanjem. Ipak, Aleira nije želela to da čuje, "Figura peščanog sata je slika savršene žene.Približavam se tome i nastaviću dok ne uspem", rekla je.

(Hefty, foto Instagram/Aleira Avendaño)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track