USLIKALA JE PSA U ŠETNJI: Tamo gde je on pošao, nateraće vam suze na oči!
Foto: Hefty

Poslednja šetnja

USLIKALA JE PSA U ŠETNJI: Tamo gde je on pošao, nateraće vam suze na oči!

Ludi svet -
Pet Gregor je volonter u Baldvin Park azilu u Los Anđelesu. Ona pomaže da se naprave fotografije pasa kako bi se podelile na društvenim mrežama u nadi da će se tako povećati njihove šanse za usvajanjem.

Ponekada psi brzo budu usvojeni, ali nekada nisu baš toliko srećni. Kada je došla jednog ranog jutra u azil, napravila je fotografiju slatkog, mirnog psa koji je bio u svojoj poslednjoj šetnji, ona je znala tada da je jako bitno da što više ljudi vidi ove pse i usvoji ih.

Njene fotografije su zaista sjajne. Svaka fotografija ima objašnjenje i opis psa kako bi pomoglo budućim vlasnicima da razmotre ovo usvajanje. Jednom kada su usvojeni, ona doda u opis nove informacije kako bi svi znali da je još jedan pas našao svoj dom i da je uspeo da izađe živ iz azila.

Nažalost, ne pronađu svi psi sa Patinih fotografija dom. Zapravo, ona ima mnogo fotografija pasa koji su otišli u svoju poslednju šetnju u azilu. Mnogi od komentara na ovim slikama su od ljubitelja pasa koji žele da urade još nešto kako bi pomogli.Srceparajuće je kada morate da snimite toliko neželjenih pasa koji su ostavljeni tu da umru.

killed 12/17/15 :(A4901344my name is Sadie. I am a very sweet 6 yr old female fawn Boxer. My family left me here on...

Posted by Pat Gregoire on Saturday, December 5, 2015

Iako se njeno srce cepa svaki put kada sazna da je neki pas sa njenih fotografija uspavan, ipak je teši to da su mnogi pronašli neki novi i bolji život zahvaljujući njenom poslu.

(Hefty)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track